logo-prozorro акредитований майданчик

Цокольні приміщення продаються на Prozorro.Sale

Купуючи комерційну нерухомість необхідно відповідально підійти до її вибору. Річ у тому, що кожен окремий бізнес потребує індивідуального обрання об’єкта. Наприклад, відкриваючи торговельний заклад необхідно подбати про місцерозташування, адже це прямо впливає на майбутній дохід.

В умовах воєнного стану надзвичайно важливим критерієм під час вибору об’єкта є його ціна. Якщо ви плануєте зекономити кошти, то рекомендуємо звернути увагу на електронні аукціони з продажу цокольних приміщень. Здійснюються подібні торги в ЕТС Прозорро.Продажі, адміністратором якої є однойменне держпідприємство.

Стати учасником е-аукціонів надзвичайно просто - достатньо пройти процедуру акредитації на sale.ueex.com.ua. Електронний формат торгів дозволяє здійснювати торгівлю дистанційно.

Продаж цокольних приміщень за вигідними цінами на Прозорро.Продажі

Купити цокольне приміщення для власної справи - це оптимальний варіант для будь-якого підприємця. Нульовий поверх чудово підійде для облаштування будь-якого роду діяльності. Наприклад, у цокольному приміщенні можна розташувати кав’ярню чи кафе, точку видачі товарів, спортивний клуб, салон краси тощо.

Купуючи комерційну нерухомість кожен підприємець намагається максимально заощадити кошти. Цокольні приміщення, продаж яких здійснюється на Прозорро.Продажі, надають можливість отримати комерційні площі у вигідних районах населеного пункту за оптимальною ціною. При цьому використання об’єктів на нульовому поверсі може приносити стабільний прибуток уже з першого місяця.

Вибір цокольного приміщення несправедливо вважається вторинною справою. Насправді ж саме через неправильно обраний об’єкт закривається майже кожен четвертий бізнес. Саме тому необхідно детально аналізувати усі аспекти кожного окремо взятого приміщення. Наприклад, ми рекомендуємо розглядати наступні характеристики об’єкта:

  1. Цільове призначення (торгове, офісне, готельне, складське, промислове тощо).
  2. Площа та планування.
  3. Розташування.
  4. Транспортна доступність.
  5. Вартість.

Якщо останній фактор для вас є найважливішим, то рекомендуємо скористатися аукціонами в електронній системі Прозорро.Продажі. Саме на торгах Prozorro.Sale ви знайдете найвигідніші варіанти з продажу цокольних приміщень в різних куточках України.

Продати цокольне приміщення на майданчику Української енергетичної біржі

На сьогодні у підприємців є величезний вибір сервісів, які дозволяють купити комерційну нерухомість. Модуль Прозорро.Продажі є унікальною платформою. Саме через електронну торгову систему Prozorro.Sale державні та комунальні установи, а також фізичні особи продають приміщення, зокрема й цокольні. Перейдіть на сайт майданчика Української енергетичної біржі (sale.ueex.com.ua), щоб переглянути повний перелік доступних для купівлі лотів.

Рекомендуємо налаштувати боти в Telegram і Viber. Цей процес займе у вас всього кілька хвилин, однак потім ви зможете отримувати оперативну інформацію про майбутні аукціони.