logo-prozorro акредитований майданчик

Реалізація державного майна при воєнному стані

на майданчику УЕБ

Цікавитесь продажем державного майна при воєнному стані? Просто зараз обрати комерційно вигідні об’єкти усі бажаючі можуть на аукціонах Прозоро.Продажі. Все, що для цього потрібно – зареєструватися на офіційному майданчику ТОВ «Українська енергетична біржа» та подати заявку на обраний лот.

Продаж державного майна при воєнному стані на торгах Prozorro.Sale

Для того, щоб підтримати приватний бізнес у ці непрості часи, разом з ФДМУ ДП «Прозорро.Продажі» продовжує проводити електронні аукціони з продажу державного майна навіть при воєнному стані. Це дозволяє підтримувати вітчизняну економіку, адже бізнес продовжує працювати та, відповідно, утримувати робочі місця і сплачувати податки до бюджету.

На офіційному майданчику sale.ueex.com.ua торги з реалізації комерційних активів, які перебувають у державній власності, весь цей час проходили у звичному режимі. Фахівці платформи ТОВ «УЕБ» докладали усіх зусиль, щоб потенційні орендарі мали доступ до потрібних об’єктів навіть в умовах кризової ситуації. Свою роль зіграла і сама специфіка онлайн-торгів, адже купівля-продаж державного майна при воєнному стані проходить дистанційно. Учасникам не потрібно бути фізично присутніми у певному місті – достатньо мати комп’ютер і стабільне з’єднання з мережею Інтернет.

Під час війни продаж державної нерухомості дозволяє підприємцям швидко та без зайвої бюрократії переміщати свої компанії на більш безпечні території. Тож не дивно, що надзвичайно високим попитом сьогодні користуються центральні і західні області. На електронному майданчику Української енергетичної біржі є можливість вигідно придбати нерухомість на будь-який смак – від частини приміщення площею кілька квадратних метрів до великих виробничих комплексів. Також варто нагадати, що при воєнному стані продаж державного майна відбувається так само відкрито та прозоро.

Продаж держмайна при воєнному стані на електронному майданчику sale.ueex.com.ua

Сама процедура участі в торгах на Прозорро.Продажі зовсім не змінилася. Як і раніше, перейшовши за посиланням, ви легко відшукаєте потрібний аукціон з продажу державного майна при воєнному стані. Завдяки зручним фільтрам усі лоти можна швидко відсортувати за рядом параметрів: регіон, назва організації-балансоутримувача, площа об’єкта, початкова вартість, дата проведення.

Протягом березня-квітня 2022 року на офіційних майданчиках Прозоро.Продажі відбулося майже 1 700 онлайн-торгів з продажу або здачі в оренду державного і комунального майна, зокрема, комерційної нерухомості. За їх рахунок держбюджет вдалося поповнити на 156 млн. грн. Ще більше 1 300 аукціонів перебувають на етапі закриття. Сумарна вартість останніх оцінюється у 1,6 млрд. грн.

Досвідчені фахівці майданчика ТОВ «УЕБ» допоможуть вам придбати дійсно цінний актив на максимально прозорих умовах. Підпишіться на E-mail-розсилку і зручний Telegram-бот, робіть ставки на цікаві лоти і перемагайте!