logo-prozorro акредитований майданчик

Продам комерційну нерухомість на офіційних майданчиках Prozorro.Sale

Продаж комерційної нерухомості, а також її оренда незмінно лишаються одним із найпопулярніших та найприбутковіших ринків у системі Прозорро.Продажі. Різноманітні будівлі і приміщення нежитлового призначення від державних і комунальних підприємств реалізуються на електронних аукціонах. Зареєструватися на участь у них можна через спеціальні майданчики на зразок ТОВ «Українська енергетична біржа».

 Продам комерційну нерухомість через систему Прозорро.Продажі

Головна особливість об’єктів комерційної нерухомості полягає в її нежитловому призначенні, тобто такі приміщення використовуються не для проживання людей, а для ведення підприємницької діяльності. Їх купують чи орендують, щоб в подальшому відкрити там магазин, салон краси, ресторан, облаштувати офіс тощо. Також бізнесмени можуть взяти в тимчасове користування промислові будівлі для різноманітних цілей.

Такі активи є надійним джерелом прибутку для держбюджету і не тільки. Продаж комерційної нерухомості принесе значний дохід організатору торгів, а також покупцю, який буде вести свою підприємницьку діяльність. Беріть участь в онлайн-торгах нежитловими приміщеннями у системі Прозорро.Продажі. На її офіційних майданчиках, таких як ТОВ «Українська енергетична біржа», ви знайдете все: від невеликих гаражів до масштабних бізнес-центрів.

Перше, що спадає на думку, коли ми чуємо про комерційну нерухомість, це магазини чи торгові точки. Однак ця категорія дужче розгалужена і до неї зараховують набагато більше об’єктів. Серед них офісні, торговельні, промислові, готельні приміщення, а також заклади харчування і сфери послуг.

Майданчики електронної системи Прозорро.Продажі відривають для вас поний спектр нерухомих активів в Україні, які ви можете придбати на чесних і вигідних для себе умовах. Процедура англійського аукціону передбачає три раунди, які проходять повністю анонімно в режимі онлайн. І тільки після визначення переможця, що проходить автоматично в системі, відкриваються імена учасників торгів.

 Продати комерційну нерухомість в Україні на майданчику ТОВ УЕБ

Експлуатація комерційних приміщень приносить безпосередній дохід приватним підприємцям. Їхня вартість залежить від величини отримуваного прибутку. 

Потенційні покупці мають значну перевагу в пошуках об’єктів для інвестицій на електронних майданчиках системи Прозорро.Продажі, адже саме на них відбувається продаж комерційної нерухомості в Україні. 

Платформа sale.ueex.com.ua надає вам доступ до всіх торгів державними і комунальними активами. Звернувшись до наших менеджерів за телефоном (044) 337-77-65, ви отримаєте повну консультацію щодо подачі цінової пропозиції і підготовки документів. Слідкуйте за появою нових лотів із комерційною нерухомістю, використовуючи наші боти у Viber і Telegram. За допомогою системи фільтрів ви можете налаштувати конкретний регіон та параметри об’єкта. Актуальну інформацію про продаж державних активів читайте на сторінці ТОВ УЕБ у Facebook.