logo-prozorro акредитований майданчик

Реалізація комерційної нерухомості в Херсоні і інших містах

на майданчику УЕБ

Попри загальну невизначеність і складну безпекову ситуацію, в Херсоні продовжує відбуватися продаж комерційної нерухомості. Так, після восьми місяців окупації місцеві підприємці стикаються з певними труднощами. Однак з кожним днем місто оживає. У Херсоні працюють невеликі крамнички і просторі торгові центри. Представники бізнесу активно шукають приміщення для реалізації нових проектів – пекарень, кав’ярень, перукарень і барбершопів, приватних медичних кабінетів.

Продаж комерційної нерухомості в Херсоні і інших містах України на Прозоро.Продажі – нові можливості для потенційних інвесторів

Чому учасники аукціонів активно цікавляться продажем комерційної нерухомості у Херсоні на майданчиках Prozorro.Sale? Як і кожне українське місто, він по-своєму унікальний і поєднує багатий культурний спадок та перспективний бізнес-сегмент. Розташований на півдні України, Херсон ставав свідком стрімкого економічного зростання, привертаючи підприємців та інвесторів з усієї країни та навіть з-поза її меж.

Тож чому саме Херсон є ідеальним місцем для інвестування у комерційну нерухомість?

  1. Стратегічне розташування – місто одночасно знаходиться на узбережжі Чорного моря та Дніпровського лиману, що робить його ключовим транспортним вузлом для морського та річкового транспорту. Розвинена логістична мережа сприяє ефективній міжнародній торгівлі, роблячи Херсон надзвичайно привабливим для потенційних інвесторів.
  2. Економічний потенціал – до повномасштабної війни тут активно розвивалися сфери сільського господарства, металургії, хімічної і легкої промисловості. Завдяки розвиненій інфраструктурі, місто пропонує безліч можливостей для створення і розвитку успішного бізнесу.
  3. Сучасна інфраструктура, яка включає аеропорт, залізничний вокзал, автомагістралі та річковий порт. Це спрощує логістику та сприяє розвитку бізнесу.

Загалом, Херсон, продаж комерційної нерухомості у якому здійснюється на майданчику УЕБ – це місто, де традиції зустрічаються з інноваціями, відкриваються нові можливості для приватного бізнесу та інвестицій.

Купити комерційну нерухомість у м. Херсон та інших регіонах на майданчику sale.ueex.com.ua

У серпні 2023 року серед лотів на аукціонах з продажу комерційної нерухомості в Херсоні можна було побачити будівлі «Промінвестбанку» вартістю близько 11 і 4 млн. грн. Порівняно з кінцем минулого, 2022-го року, ситуація в регіоні суттєво покращилася, тож вартість нерухомих активів у безпечних районах практично не відрізняється від показників довоєнного, 2021 року.

Вже навесні влада відновила транспортне сполучення міста з сусідніми Дніпропетровською та Миколаївською областями, що дозволило швидко налагодити постачання необхідних товарів і сировини. Попри складну безпекову ситуацію місцевий бізнес налагоджує власне виробництво, працюють магазини, аптеки, кав’ярні. Вчасно отримувати сповіщення про оголошення нових торгів з продажу комерційної нерухомості у Херсоні та інших містах вам допоможе наша E-mail-розсилка та зручні боти майданчика Української енергетичної біржі у Viber і Telegram. Бажаємо успіху!