logo-prozorro акредитований майданчик

Комерційна нерухомість у м. Хмельницький і її продаж на Прозоро.Продажі

В Україні для продажу комерційної нерухомості у Хмельницькому та інших містах все частіше використовуються електронні аукціони Прозорро.Продажі. У першу чергу це стосується державних і комунальних об’єктів, що не використовуються тривалий час. Як наслідок – замість зайвих витрат коштів платників податків держава отримує додаткові прибутки, а закинутим приміщенням дарують шанс на нове життя.

Продати комерційну нерухомість у Хмельницькому на торгах Прозоро.Продажі

За останні два роки на ринку комерційної нерухомості спостерігається чимало змін, каталізатором яких стала світова пандемія. Чимало сфер економіки пережили нелегкі часи, десятки приватних підприємців були змушені вийти з бізнесу. Однак світ потроху призвичаюється до нової реальності, а замість старих кафе і магазинів хутко з’являються нові.

Найчастіше на онлайн-аукціонах Prozorro.Sale у Хмельницькому відбувається продаж наступної комерційної нерухомості:

  • «гнучкі» офісні приміщення – через високу прибутковість такі об’єкти користуються популярністю серед потенційних інвесторів. На зміну звичним кабінетам приходять коворкінги і опен спейси. Як і в інших містах, у Хмельницькому продаж комерційної нерухомості на відкритих онлайн-аукціонах допоможе вам швидко знайти ідеальний офіс і відкрити власну справу у найкоротший термін;
  • невеликі торгові центри, що розташовані у буквальному сенсі «біля дому» - через постійні карантинні обмеження покупцям набагато зручніше купувати швидко, не витрачаючи години на променади багатоповерховими будівлями. Їх наближеність до спальних районів стане в нагоді у разі обмежень руху громадського транспорту;
  • складські приміщення із сучасним ремонтом та зручним розташуванням – їх все частіше обирають власники інтернет-магазинів та служб доставки;
  • соціальні – тут розміщуються медичні заклади, клініки, кабінети, спортивні зали і майданчики;
  • багатофункціональні комплекси, побудовані за принципом «Працюй. Живи. Відпочивай». Їх основний принцип полягає у розміщенні комерційних закладів всередині сучасних ЖК або у пішій доступності від житлових будинків.

Продаж комерційних об’єктів у м. Хмельницький на майданчику ТОВ «Українська енергетична біржа»

За допомогою продажу комерційної нерухомості у Хмельницькому та інших містах України на електронних торгах Прозоро.Продажі ви можете розвивати власний бізнес, не полишаючи офіс чи п’ючи каву у мальовничому парку. Надійний та зручний функціонал допомагає швидко знаходити і купувати прибуткові об’єкти без зайвої паперової та юридичної тяганини.

Уклавши договір з акредитованим майданчиком sale.ueex.com.ua, ви отримуєте доступ до найбільшої в країні бази онлайн-аукціонів. Приміщення для кафе або магазину, будинок чи квартира, земельна ділянка, авто зі значною знижкою – усе це можна придбати буквально у два кліки, варто тільки обрати потрібний лот та обійти можливих конкурентів.

Підписавшись на E-mail-розсилку, Telegram- або Viber-бот ТОВ «УЕБ», ви гарантовано не пропустите найцікавіші аукціони з продажу комерційної нерухомості у Хмельницькому та інших областях.