logo-prozorro акредитований майданчик

Комерційна нерухомість у Львові продається на онлайн-аукціонах

Продаж комерційної нерухомості у Львові проходить на майданчиках електронної системи Прозорро.Продажі. Наприклад, після реєстрації на ТОВ «Українська енергетична біржа» ви можете стати учасником торгів офісними, торговельними, складськими та іншими видами приміщень по всій країні.

Вклад капіталу в комерційні об’єкти є дуже вигідним, адже такий ринок є передбачуваним і стабільним. Саме тому до нього долучаються і досвідчені учасники, і початківці.

 Комерційна нерухомість у Львові на продаж виставляється на Prozorro.Sale

Реалізація нежитлових активів належить до окремого напрямку Прозорро.Продажі. Публічні аукціони відбуваються онлайн, що дозволяє проводити продаж комерційної нерухомості у Львові швидко, зручно і прозоро. Після реєстрації на спеціальному майданчику на зразок ТОВ «Українська енергетична біржа» вам буде доступне державне, комунальне і приватне майно за вигідними цінами.

Інвестуючи в комерційні об’єкти, ви можете отримувати дохід від ведення свого бізнесу, перепродажу нерухомості або здачу об’єкта в тимчасове користування. Наприклад, купуючи приміщення вільного призначення, ви можете відкрити там магазин, заклад харчування тощо та заощадити кошти за оренду.

У базі даних системи Прозорро.Продажі ви знайдете нерухомість на будь-який смак. Її призначення теж може бути різним залежно від площі, розташування, інфраструктури та інших факторів. Відповідно, ціни на приміщення теж різняться.

У Львові продаж комерційної нерухомості є надзвичайно популярною операцією. У старій частині міста процвітає туризм, що дозволяє з вигодою для себе відкривати кафе і магазини. А новий Львів є більш діловим, що робить популярним бізнес-центри та офісні приміщення.

Продаж комерційної нерухомості у Львові на майданчику ТОВ УЕБ

Сучасний електронний модуль Прозорро.Продажі дозволяє організувати онлайн-торги різноманітними державними активами за чесними правилами. Головне завдання електронної системи – не допускати корупційних схем. 

Аукціони з продажу комерційної нерухомості у Львові чи інших містах України є чітко налагодженими, ефективними, публічними і прозорими. Виставляти подібні лоти на майданчики, такі як ТОВ УЕБ, можуть фонди державного майна, приватні підприємства, фізичні особи (арбітражні керуючі). Вони можуть бути впевнені, що об’єкти реалізуються на справедливих умовах і за ринковими цінами. А анонімність процедури електронного аукціону значно скорочує кількість корупційних махінацій.

Наразі в категорії «Продаж комерційної нерухомості Львів» на майданчику sale.ueex.com.ua доступні такі об’єкти:

  • комплекс нежитлових будівель площею 5431,1 м² (Управління майном спільної власності Львівської облради);
  • приміщення цокольного поверху площею 67,1 м² (Управління комунальної власності Департаменту економрозвитку Львівської міськради);
  • двоповерхова будівля площею 206,3 м² (ТОВ «ДЕ ЛАРТ»).

Безліч інших лотів ви можете знайти, налаштувавши Telegram- і Viber-бот від ТОВ УЕБ.