logo-prozorro акредитований майданчик

Продаж комерційної нерухомості в Миколаєві

на е-торгах sale.ueex.com.ua

На електронних торгах Прозоро.Продажі підприємці та інвестори мають чудову можливість вигідно купити комерційну нерухомість в Миколаєві та інших містах України, де її на продаж регулярно виставляють органи державної і місцевої влади. Обласний центр з населенням 470 тис. осіб розташовується на річці Інгул, усього за 65 км від Чорного моря. За кількістю жителів посідає дев’яте місце в Україні. Відомий своєю багатою історією, потужним промисловим потенціалом та стратегічним географічним положенням. Відтак у Миколаєві розміщаються десятки виробництв, також він є важливим торговим портом.

Продаж комерційної нерухомості у Миколаєві і інших регіонах

на аукціонах Prozorro.Sale

Вже п’ять років поспіль електронна система Прозорро.Продажі разом з акредитованими майданчиками на зразок sale.ueex.com.ua забезпечує ефективний продаж комерційної нерухомості в Миколаєві та інших містах. Окрім цього, на прозорих онлайн-торгах ви також знайдете об’єкти, що пропонуються для тимчасової оренди, великі промислові виробництва і майнові комплекси, необроблену деревину, автотранспорт, спеціалізоване обладнання, земельні ділянки (сільськогосподарські, під забудову, для розробки корисних копалин).

Електронні торги з продажу комерційної нерухомості в Миколаєві і інших областях України приваблюють вітчизняних підприємців і інвесторів через низку переваг даних об’єктів:

  • локація – так як місто розташоване близько до Чорного моря, це забезпечує зручне водне сполучення. Відтак Миколаїв має великий потенціал для розвитку і зміцнення міжнародної торгівлі. Це робить його ідеальним місцем для розміщення логістичних, складських та інших комерційних об’єктів;
  • місто відоме високою концентрацією промислових підприємств, зокрема в сферах судно-, машинобудування, хімічної та харчової промисловості. Це створює попит на комерційну нерухомість для виробничих потреб;
  • розвинена інфраструктура, яка об’єднує дороги, залізниці, портові споруди та інші транспортні мережі. Це значно полегшує ведення бізнесу та постачання необхідних товарів або сировини.

Купити комерційну нерухомість в Миколаєві або іншому регіоні

на майданчику Української енергетичної біржі

Електронні торги з продажу комерційної нерухомості у м. Миколаїв, взяти участь у яких ви можете на майданчику УЕБ, повністю усувають з цього процесу корупційну складову. Також ви уникаєте ризику натрапити на недобросовісного продавця. Організатор аукціону надає чіткий перелік документації згідно встановлених вимог, попередньо ознайомитися з якою ви можете на нашій платформі sale.ueex.com.ua.

Миколаїв – динамічне місто, у якому ефективно функціонують різні сфери бізнесу, зокрема сільське господарство, промисловість, торгівля, сфера послуг. Великий діапазон варіантів у комплексі з налагодженою інфраструктурою створює додаткові привабливі можливості для вкладення коштів у комерційну нерухомість, продаж якої у Миколаєві і інших областях успішно здійснюється на майданчику Української енергетичної біржі.

Слідкуйте за оголошенням нових торгів за допомогою нашої E-mail-розсилки та чат-ботів у Telegram або Viber. Бажаємо успіху!