logo-prozorro акредитований майданчик

Продаж комерційних нерухомих об’єктів у Черкасах на Прозоро.Продажі

Сьогодні успішний продаж комерційної нерухомості у м. Черкаси та інших регіонах України – справа буквально двох кліків мишкою. Електронні торги Prozorro.Sale зробили цей процес не лише зручним, а й повністю прозорим, позбавленим корупції чи якихось незаконних махінацій.

Продаж комерційної нерухомості в Черкасах та інших містах України на онлайн-аукціонах Прозоро.Продажі

Комерційною нерухомістю вважаються ті будівлі, споруди чи приміщення, що використовуються їх власниками і орендарями для регулярного отримання прибутку. Їх головна відмінність – такі об’єкти не призначені для проживання людей. Також вони мають різне цільове призначення, що має вирішальний вплив при виборі підходящих лотів на торгах з продажу комерційної нерухомості в Черкасах та інших містах України.

Залежно від того, плануєте ви відкрити маленьку крамничку чи великий торговий центр, купити окремий кабінет або керувати сучасним бізнес-центром, а може взагалі налагодити повноцінне промислове виробництво, варто обирати найбільш підходящі об’єкти. Так, обов’язково варто звернути увагу на логістику та розвиток інфраструктури у обраній частині міста.

Пройшовши процедуру реєстрації на електронному майданчику ТОВ «Українська енергетична біржа», ви отримаєте доступ до десятків будівель та порожніх приміщень, що перебувають у державній або комунальній власності. Зокрема у м. Черкаси продаж комерційної нерухомості дозволяє вирішувати кілька надважливих задач. З одного боку, інвестори можуть знайти надзвичайно привабливі активи за цілком помірними цінами. З іншого, бюджети різних рівнів регулярно отримують прозорі надходження.

Електронна система Прозорро.Продажі дозволяє приватному бізнесу і державному апарату взаємодіяти напряму, без сплати «подяк у конвертах» чи посередництва третіх осіб. Усі аукціони є повністю публічними – за їх ходом в режимі онлайн можуть спостерігати усі бажаючі. Учасники роблять ставки анонімно, а переможцем система автоматично визнає того, хто на момент завершення торгів запропонував за лот найбільшу ціну. Це повністю виключає людський фактор чи інші незаконні зловживання.

Реалізація комерційної нерухомості у м. Черкаси на офіційному майданчику sale.ueex.com.ua

З моменту відкриття надсучасного ІТ-проекту на спеціальних платформах, зокрема ТОВ «Українська енергетична біржа», було оголошено більше 460 тис. онлайн-аукціонів, на які зареєструвалися 52 тис. учасників. Сумарний прибуток від проданих або зданих в оренду лотів скоро сягне 67 млрд. грн. і цей показник збільшується з кожним днем.

Більш детальну інформацію про продаж комерційної нерухомості в Черкасах та інших містах України ви можете отримати у персонального консультанта. Просто зараз телефонуйте за номером (044)337-77-65. Підписуйтеся на E-mail-розсилку за даним напрямком, а також зручні боти ТОВ «УЕБ» у Telegram і Viber, обрайте прибуткові торги з вільними приміщеннями і спорудами та перемагайте!