logo-prozorro акредитований майданчик

Комерційна нерухомість у Чернігові продається на онлайн-аукціонах ТОВ УЕБ

Досить перспективним напрямком бізнесу на сьогодні є продаж комерційної нерухомості в Чернігові чи інших містах країни. Відбувається він через аукціони електронної системи Прозорро.Продажі. Вони будуть цікавими для тих, хто бажає відкрити свою справу з мінімальним капіталовкладенням або розширити вже наявний бізнес.

Реєстрація на офіційному майданчику на зразок ТОВ «Українська енергетична біржа» відкриє вам доступ до безлічі цікавих об’єктів комерційної нерухомості в усіх регіонах України. А здобути перемогу на е-аукціоні допоможе команда наших досвідчених менеджерів.

 Продам комерційну нерухомість у Чернігові на прозорих торгах

Комерційна нерухомість принципово відрізняється від житлової. Остання будується виключно для постійного проживання людей. Сюди відносять житлові будинки, квартири та окремі кімнати. А от комерційні об’єкти призначені для ведення бізнесу та отримання прибутку. Їх можна продати, купити, здати в тимчасове користування і відповідно орендувати.

Насамперед при введенні пошукового запиту «продаж комерційної нерухомості в Чернігові» на Прозорро.Продажі ви знайдете окремі приміщення чи будівлі державної та комунальної власності. Це можуть бути склади, офіси, будинки відпочинку, їдальні тощо. Також на електронних аукціонах ви зустрінете лоти з цілими поверхами, придбавши чи орендувавши які ви можете відкрити, наприклад, магазин чи спортзал, що будуть приносити вам стабільний прибуток.

Сфера оренди і реалізації комерційної нерухомості в Україні зазнала змін через пандемію коронавірусу. У 2020 році спостерігалася тенденція до масового закриття магазинів, кафе, офісів тощо. Однак на зміну одному бізнесу прийшов інший та адаптувався до нових умов. Отже, попит на комерційні приміщення не зменшився. Якщо ви бажаєте придбати нежитлову нерухомість на вигідних умовах, скористайтеся публічними аукціонами системи Прозорро.Продажі.

 Продаж комерційної нерухомості в м. Чернігів на майданчику ТОВ УЕБ

Продаж комерційної нерухомості в Чернігові, Сумах, Харкові, Полтаві, Черкасах та інших містах відбувається вільно через майданчики системи Прозорро.Продажі. Однією з таких електронних платформ є ТОВ «Українська енергетична біржа». Такий спосіб для купівлі привабливих активів є надзвичайно оптимальним. Ви не станете заручником хабарництва чи інших махінацій. Усе відбувається відкрито та анонімно, а отже, переможець визначається за об’єктивною процедурою. 

За останні 5 років у сфері торгів державними та комунальними активами відбулися позитивні зрушення. Це завдяки сучасній онлайн-системі Prozorro.Sale. За цей час на електронних майданчиках на зразок ТОВ УЕБ пройшло 411,5 тисяч аукціонів. Дохід від них до бюджетів різних рівнів перетнув межу в 54 млрд. грн.

Реєструйтеся на майданчику sale.ueex.com.ua та отримуйте можливість купити бажаний лот за вигідною ціною. Для отримання сповіщень про появу нових аукціонів підключайте зручні Telegram- та Viber-бот.