logo-prozorro акредитований майданчик

У Чернівцях продаж комерційної нерухомості проходить за прозорою процедурою

Для продажу комерційної нерухомості в Чернівцях чи будь-де в Україні найкращим варіантом буде скористатися електронними аукціонами системи Prozorro.Sale. Вони мають значні переваги як для організаторів торгів, так і для потенційних покупців: об’єктивність вибору переможця, ефективність, анонімність, доступність для всіх учасників ринку.

Знайти цікавий об’єкт для купівлі та вигідно вкласти кошти вам допоможуть фахівці електронного майданчика ТОВ «Українська енергетична біржа». 

 Продаж комерційної нерухомості в Чернівцях на онлайн-аукціонах

Купівля та продаж комерційної нерухомості в Чернівцях, як і в інших містах України, передбачає використання нежитлових будівель і приміщень для отримання регулярного доходу. Дане майно призначене лише для ведення комерційної діяльності, наприклад, продаж товарів чи надання адвокатських послуг.

Попит на такі об’єкти є постійним і не спадає навіть в часи пандемічної кризи, особливо це стосується великих міст. Існують такі види комерційної нерухомості: 

  • будівлі – архітектурні споруди, розташовані окремо одна від одної. У них можуть розміщувати кафе, готелі, салони краси, бізнес-центри тощо;
  • приміщення – частини будинків або цілі поверхи, де знаходяться магазини, офіси та ін.;
  • промислові підприємства – заводи, цехи, де відбувається виробництво різноманітної продукції.

Десятки таких об’єктів щодня стають лотами на майданчиках системи Прозорро.Продажі. Державне та комунальне майно, яке роками фінансувалося з Держбюджету, але не приносило прибуток, тепер отримує нових інвесторів. У результаті прозорого аукціону з продажу комерційної нерухомості формується актуальна ринкова ціна.

Хай купівля об’єкта і вимагає великого одноразового капіталовкладення, однак ви економите кошти в подальшому на щомісячну оренду. А завдяки системі Прозорро.Продажі, а зокрема і майданчику ТОВ «Українська енергетична біржа», ви не погрузнете в корупційних махінаціях. Процедура онлайн-торгів є абсолютно чесною, а до того ж зручною.

 У м. Чернівці продаж комерційної нерухомості на майданчику ТОВ УЕБ

Успішна реалізація різноманітних активів державної і комунальної власності через систему Прозорро.Продажі триває вже протягом п’яти років. Продаж комерційної нерухомості, зокрема в Чернівцях, є одним із пріоритетних напрямків на електронних аукціонах.

Знайти бажані лоти в цій та інших категоріях швидко та за зручною процедурою можна на майданчику sale.ueex.com.ua. Ми пропонуємо вам якісний сервіс, фахову допомогу наших менеджерів та всю технічну підтримку. Поставити свої питання ви можете за телефоном (044) 337-77-65. 

Також налаштовуйте регулярну Email-розсилку з діючими торгами та спеціальні Telegram- і Viber-бот. На офіційній сторінці ТОВ УЕБ у Facebook та на нашому YouTube-каналі переглядайте актуальні новини ДП «Прозорро.Продажі». 

Відкривайте чи покращуйте свій бізнес, користуючись публічними торгами Prozorro.Sale, які сьогодні є індикатором чесності на ринку нерухомості.