logo-prozorro акредитований майданчик

Комерційна нерухомість м. Івано-Франківськ і її продаж на Prozorro.Sale

Завдяки торгам Прозорро.Продажі продаж комерційної нерухомості у Івано-Франківську, як і в інших містах України, вийшов на якісно новий рівень. Державні і комунальні будинки, споруди, частини приміщень, земельні ділянки швидко знаходять нових власників. А місцеві бюджети, замість додаткових витрат на їх утримання, отримують прибутки. Як на практиці відбувається продаж комерційної нерухомості в Івано-Франківську та інших регіонах – розповідають фахівці електронного майданчика ТОВ «Українська енергетична біржа».

Комерційна нерухомість у м. Івано-Франківськ і її продаж на аукціоні Прозорро.Продажі

На сьогоднішній день оголошення публічного аукціону з продажу комерційної нерухомості у м. Івано-Франківськ чи іншому регіоні України є єдиним законним способом передачі права власності на такі об’єкти. Найбільшою популярністю серед них користуються:

  • офісні приміщення – окремі кабінети, поверхи та цілі багатоповерхові будинки, у яких перебувають працівники приватних і державних компаній, установ і організацій. Тут також проводять зустрічі і презентації, приймають клієнтів, збирають конференції;
  • невеликі магазинчики «по сусідству» - в сучасних реаліях великі ТЦ не надто вигідні їх власникам, оскільки їх першими зачиняють при найменшому посиленні карантинних обмежень. Прийнятним виходом з кризової ситуації стане перенесення бізнесу в окреме приміщення, бажано поряд із житловими багатоповерхівками (на випадок заборони проїзду у громадському транспорті);
  • складські приміщення – з сучасним оснащенням і якісним ремонтом, вони все більше користуються попитом серед власників e-commerce. Через малу кількість об’єктів, дійсно вартих уваги, цей сегмент ринку постійно зростає в ціні.

Ще один приклад комерційної нерухомості, популярність якої в найближчому майбутньому значно зросте – багатофункціональні комплекси, створені за принципом Live. Shop. Work. Play. Вони передбачають облаштування зон для торгівлі, дозвілля і відпочинку поряд з житловими будинками. Магазини і кав’ярні, дитячі зони, супермаркети, фітнес-клуби і сімейні ресторани, що знаходяться лише на кілька поверхів нижче за вашу квартиру – вигідний стартап, розпочатися який може участю в аукціонах з продажу комерційної нерухомості в Івано-Франківську та інших областях на Прозоро.Продажі.

Продаж комерційної нерухомості в Івано-Франківську та по всій Україні на майданчику sale.ueex.com.ua

Електронна система Prozorro.Sale дозволяє державі та місцевим громадам реалізовувати непотрібні активи не тільки швидко, а й прибутково. Сумарно за шість років відбулося 403 тис. прозорих торгів з реалізації нерухомого майна, земельних ділянок, транспортних засобів та інших активів, дохід від яких наразі складає 53,5 млрд. грн.

Участь в електронних торгах з продажу комерційної нерухомості у м. Івано-Франківськ та інших регіонах України починається з реєстрації на майданчику ТОВ «Українська енергетична біржа». Досвідчені фахівці проконсультують вас з усіх питань і дадуть кілька цінних порад щодо розробки переможної стратегії. Щоб не пропустити цікаві лоти, налаштуйте індивідуальну E-mail-розсилку та підпишіться на наші боти у Viber і Telegram.