logo-prozorro акредитований майданчик

Продам комерційну нерухомість в м. Луцьк і інших регіонах на майданчику УЕБ

Цікавитеся купівлею-продажем комерційної нерухомості у Луцьку або якомусь іншому місті України? Електронна система Прозорро.Продажі дозволяє представникам бізнесу купувати прибуткові активи за дійсно привабливими цінами. Після нескладної реєстрації на акредитованому майданчику sale.ueex.com.ua ви зможете приймати участь у публічних торгах державним та комунальним майном за простою і повністю прозорою процедурою.

Продам комерційну нерухомість в м. Луцьк та інших областях

на аукціонах Prozorro.Sale

Комерційна нерухомість, продаж якої в Луцьку і інших містах успішно відбувається на майданчику УЕБ, представляє собою будівлі та споруди, що використовуються для ведення бізнесу або господарської діяльності. Маються на увазі офісні приміщення, магазини, ресторани, готелі, склади, земельні ділянки, які здаються в оренду або експлуатуються в комерційних цілях. Вони є важливим елементом сучасної економіки, оскільки допомагають бізнесу розвиватися і виступають справжнім магнітом для інвестиції (в тому числі іноземних).

Серед основних видів комерційної нерухомості варто виділити:

  • офіси – цілі будівлі або їх окремі частини, у яких працівники виконують різноманітну офісну роботу, проводять ділові зустрічі, консультації, виконують інші дії, кінцевою метою яких є отримання прибутку;
  • торгівельні зали – магазини, ТЦ, супермаркети і інші приміщення, де реалізовують товари (оптом або вроздріб) чи надають послуги безпосередньо кінцевим споживачам;
  • готелі і ресторани – до цієї категорії також варто віднести мотелі, хостели, пансіонати, гуртожитки, бари, кав’ярні, піцерії та інші заклади громадського харчування;
  • склади і ангари – просторі приміщення, призначені для зберігання товарів і матеріалів;
  • промислова нерухомість – фабрики, заводи, виробничі комплекси, які задіяні у процесі виготовлення товару.

Купити комерційну нерухомість в Луцьку та інших містах на електронних торгах майданчика sale.ueex.com.ua

У будь-якому випадку продаж комерційної нерухомості у Луцьку або якомусь іншому місті України нерозривно пов’язаний зі складними правовими процедурами, тому важливо в цей момент отримувати якісні юридичні консультації і діяти відповідно до діючих нормативно-правових актів. Провідні експерти майданчика УЕБ нададуть вам повноцінний супровід на кожному етапі торгів з продажу комерційної нерухомості в Луцьку та допоможуть швидко зорієнтуватися у світі онлайн-торгів державними активами.

На нашій онлайн-платформі sale.ueex.com.ua ви знайдете вигідні лоти на будь-який смак і гаманець. За допомогою зручних фільтрів клієнти майданчика Української енергетичної біржі можуть швидко відсортувати наявні об’єкти нерухомості за місцем розташування, назвою організатора аукціону, датою проведення, номером лота, площею, бюджетом.

Отримуйте актуальну інформацію про нові торги з продажу комерційної нерухомості у Луцьку і інших областях за допомогою нашої E-mail-розсилки та зручних чат-ботів у Telegram і Viber.