logo-prozorro акредитований майданчик

У Рівному продати та купити комерційну нерухомість можна онлайн

Продаж та купівля комерційної нерухомості в Україні, зокрема й у м. Рівне, стали більш зручними та доступними завдяки онлайн платформі Prozorro.Sale. Система Прозорро.Продажі надає можливість як продавцям, так і покупцям, легко та швидко торгувати приміщеннями в онлайн режимі.

Комерційна нерухомість у Рівному продається на електронних аукціонах системи Prozorro.Sale

З 2016 року в Україні технології активно впроваджуються у різні процеси та ринки. Саме завдяки цифровізації у Рівному комерційна нерухомість тепер доступна для продажу на електронних аукціонах системи Prozorro.Sale. Ця інноваційна платформа створена з метою забезпечення прозорості, конкуренції та ефективності процесу реалізації різних державних і комунальних активів та майна.

Торгівля на Prozorro.Sale дозволяє як продавцям, так і покупцям отримати численні переваги. Для організаторів торгів система надає можливість швидкого та прозорого продажу об'єкта нерухомості за реальною ринковою ціною. Вони можуть самостійно встановити початкову ціну, а також залучити широке коло потенційних покупців.

Покупці ж отримують доступ до широкого вибору комерційної нерухомості в різних районах Рівного. Вони можуть з легкістю знайти об'єкти відповідно до своїх потреб та вимог.

Процес участі в електронних аукціонах системи Prozorro.Sale досить простий та зрозумілий. Все, що потрібно для участі в торгах - реєстрація на майданчику ТОВ “Українська енергетична біржа”.

Однією з ключових переваг електронних аукціонів є забезпечення чесності та прозорості процесу. Торги відбувається відкрито, що унеможливлює будь-які маніпуляції з боку недобросовісних учасників. Це забезпечує довіру та гарантує вигоду обом сторонам - продавцям та покупцям.

Таким чином, електронні аукціони системи Prozorro.Sale стали важливим інструментом на ринку комерційної нерухомості в Рівному. Вони сприяють створенню конкуренції, підвищують ефективність та прозорість процесу, а також забезпечують різноманітний вибір для покупців та можливість швидко та вигідно реалізувати об'єкти для продавців.

Продам комерційну нерухомість у Рівному на майданчику ТОВ “Українська енергетична біржа”

Пропонуємо розглянути можливість купівлі нерухомості у Рівному на майданчику ТОВ “Українська енергетична біржа”. Це вигідна пропозиція для тих, хто шукає ідеальний об’єкт для розвитку власного бізнесу.

На аукціонах з продажу комерційної нерухомості ви можете обрати приміщення в Рівному будь-якої площі, конфігурації та у різних районах міста. Для швидкого вибору потрібного об’єкта скористайтеся системою фільтрів на майданчику sale.ueex.com.ua. Якщо у вас виникли питання щодо торгів нерухомістю - скористайтеся допомогою фахівців УЕБ та зателефонуйте за номером (044) 337-77-65.

Також не забувайте про можливість налаштування додатків Української енергетичної біржі: Email-розсилки та Viber- і Telegram-бота, які дозволять не пропустити оголошення нових аукціонів.