logo-prozorro акредитований майданчик

Нежитлові приміщення в Україні виставляють на продаж на е-торги

Український ринок комерційної нерухомості все більше відповідає вимогам сучасності. Наразі нежитлові приміщення: офіси, склади, торгові площі та інші об'єкти, стають предметом продажу на електронних аукціонах на платформі Prozorro.Sale. Вже сьогодні ви можете подати заявку на участь у торгах на акредитованому майданчику ТОВ “Українська енергетична біржа”.

Яке нежитлове приміщення можна придбати на аукціонах Прозорро.Продажі

На аукціонах Прозорро.Продажі потенційні інвестори можуть купити комерційну нерухомість під будь-які потреби.

Зокрема на торгах широко представлені торговельні приміщення. На майданчику sale.ueex.com.ua ви знайдете як невеличкі магазини, так і величезні торгові комплекси. Цей тип нерухомості є одним із найпривабливіших для інвесторів, оскільки подібні об’єкти мають високу дохідність, що дозволяє швидко повернути витрачені кошти.

Офісні приміщення є популярними серед вітчизняних компаній. На майданчику Української енергетичної біржі доступні офіси під будь-які потреби. Офісні об’єкти можна використовувати як для розміщення персоналу та прийому клієнтів, так і для здачі в оренду, що дозволить отримувати стабільний щомісячний дохід.

Складські приміщення приваблюють інвесторів своєю потенційною дохідністю, оскільки попит на них стійкий у зв'язку з розвитком логістичних послуг. Також досить популярними є виробничі об’єкти. На Прозорро.Продажі доступні приміщення з різним функціоналом та під будь-які потреби.

Комерційна нерухомість: готелі, хостели та заклади громадського харчування, приваблюють інвесторів своєю можливістю отримання швидкого прибутку. Їх перевага полягає у стабільному попиті на послуги.

Тобто, на аукціонах Прозорро.Продажі реалізуються нежитлові приміщення майже під будь-які потреби. Тому незалежно від того, у якому напрямі ви плануєте розвивати свій бізнес - ідеальну нерухомість можна знайти на Prozorro.Sale.

Нежитлове приміщення в Україні продають на майданчику ТОВ “Українська енергетична біржа”

Майданчик ТОВ “Українська енергетична біржа” надає можливість усім охочим долучитися до аукціонів з продажу нежитлового приміщення. Це стало можливим завдяки використанню електронної платформи Prozorro.Sale.

Майданчик Української енергетичної біржі надає клієнтам низку переваг, одна з яких - зручні пошукові інструменти. Наша Email-розсилка дозволяє учасникам отримувати сповіщення про появу на Прозорро.Продажі нових об’єктів. Крім того, зручно та швидко знаходити цікаві пропозиції вам допоможе бот в Telegram.

Майданчик Української енергетичної біржі створює сприятливі умови для представників бізнесу, які шукають нежитлові приміщення для власних потреб. Платформа sale.ueex.com.ua є важливим елементом розвитку ринку комерційної нерухомості в Україні. Завдяки інноваційним рішенням, які впроваджуються майданчиком Української енергетичної біржі, процес купівлі-продажу нерухомості стає ще простішим та доступнішим для усіх зацікавлених сторін.