logo-prozorro акредитований майданчик

Підвальні приміщення продаються в системі Прозорро.Продажі

На сьогодні на ринку комерційної нерухомості спостерігається значне збільшення попиту та пропозиції. Для користувачів доступні об’єкти торгового, офісного, готельного, соціального, складського та промислового призначення в різних регіонах України.

Питання вартості комерційної нерухомості в умовах воєнного стану є надзвичайно важливим для більшості підприємців. На сьогодні найвигіднішою категорією є підвальні приміщення, продаж яких здійснюється в ЕТС Prozorro.Sale. По-перше, такі об’єкти можна використовувати для ведення різних видів діяльності. По-друге, купуючи приміщення у підвалі користувач отримує нерухомість за досить невеликі кошти.

Нагадуємо, що в електронній торговій системі Прозорро.Продажі ви завжди знайдете найвигідніші варіанти з купівлі-продажу комерційних об’єктів, зокрема підвальних. Перейдіть на сайт sale.ueex.com.ua, оберіть розділ “Продаж нерухомості” та за допомогою фільтрів знайдіть найцікавіші лоти.

Підвальне приміщення - продаж нерухомості здійснюється в ЕТС Prozorro.Sale

Аукціони з продажу підвальних приміщень - це найвигідніший варіант для підприємців, які хочуть отримати об’єкт за досить невеликі кошти. Купуючи таку нерухомість новий власник може:

  • використовувати її для ведення власної підприємницької діяльності;
  • здавати приміщення в оренду, отримуючи стабільний дохід у вигляді щомісячної плати;
  • перепродати за більш вигідною ціною.

На сьогодні в Україні існує достатній попит на підвальні приміщення. Одна з основних переваг останніх - можливість використання таких об’єктів під торговий, готельний, складський, виробничий, соціальний заклад чи навіть офіс. Все залежить виключно від особливостей приміщення.

Ціна на підвальні приміщення, продаж яких здійснюється на Prozorro.Sale, є різною. Річ у тому, що вартість подібних об’єктів залежить від цілої низки критеріїв:

  1. Площа та планування.
  2. Розташування.
  3. Транспортна доступність.
  4. Наявність власного виходу.

Останній фактор є надзвичайно важливим. Купуючи підвальне приміщення обов’язково звертайте увагу на наявність власного виходу на центральну вулицю, адже це дозволяє облаштувати у підвалі заклад харчування, кав’ярню, магазин або будь-який інший бізнес, що орієнтується на постійний потік клієнтів.

Обирати об’єкти у підвалі найкраще на аукціонах Прозорро.Продажі. На сайті офіційного майданчика Української енергетичної біржі (sale.ueex.com.ua) ви знайдете безліч лотів з підвальними приміщеннями в різних регіонах України.

Продаж підвального приміщення на майданчику ТОВ “Українська енергетична біржа”

Аукціони з реалізації комерційної нерухомості є одним із найпопулярніших напрямів в ЕТС Прозорро.Продажі. На вищезгаданих торгах для користувачів доступні як цілі будівлі, так і їх частини різного призначення.

Для продажу підвального приміщення на Prozorro.Sale вам потрібно пройти акредитацію на ТОВ “Українська енергетична біржа”. У разі виникнення проблем на будь-якому етапі аукціону зателефонуйте за номером (044) 337-77-65.

Щоб оперативно отримувати інформацію про майбутні аукціони та їх результати, налаштуйте Email-розсилку УЕБ та боти в Telegram i Viber.