logo-prozorro акредитований майданчик

Продаж приміщень промислового призначення на майданчику УЕБ

Попри складну ситуацію в країні, в різних куточках України постійно з’являються все нові бізнес-проекти, які функціонують у виробничій сфері. Для подібних компаній та організацій існує один спільний фактор - потреба в промислових приміщеннях, продаж яких здійснюється на онлайн-аукціонах в електронній торговій системі Прозорро.Продажі.

Торгівля на Prozorro.Sale надає підприємцям можливість купувати нежитлові об’єкти за ринковими цінами, що формуються на основі реального попиту та пропозиції. Крім цього, користувачі, що беруть участь в е-аукціонах на Прозорро.Продажі, відзначають швидкість та безпечність торгів.

Переконатися в останньому можете й ви. Для участі в електронних аукціонах потрібно лише пройти акредитацію на майданчику ТОВ “Українська енергетична біржа”, обрати лот, подати всі необхідні документи та сплатити внески. Всі вищезгадані процедури можна виконати дистанційно, адже торги проходять у зручному онлайн-форматі.

Продаж промислових приміщень на Prozorro.Sale - як правильно обрати об’єкт

Ринок комерційної нерухомості в Україні об’єднує торгові, офісні, складські, готельні, соціальні та промислові об’єкти. Щодо останніх, то на сьогодні ця категорія має неабиякий попит серед підприємців, які бажають розпочати чи розширити бізнес у виробничій сфері.

Популярність е-аукціонів з продажу приміщень промислового призначення пояснюється дуже просто - частіше купити готовий об’єкт вигідніше, ніж будувати його “з нуля”. Саме тому підприємці охоче беруть участь у вищезгаданих торгах на Прозорро.Продажі. До речі, на останніх для користувачів доступні як універсальні промислові приміщення (тобто ті, що підходять для ведення будь-якої справи), так і спеціальні (призначені для конкретного виробництва).

Купівля комерційної нерухомості - це процес, який включає низку етапів. Серед останніх одним із головних є вибір приміщення. Як показує практика, кожне четверте виробництво закривається саме через невірно обраний об’єкт. Вибираючи промислове приміщення, потрібно детально проаналізувати наступні критерії:

  1. Розміри (площа, планування).
  2. Розташування (центральне, окраїнне).
  3. Стан об’єкта.
  4. Ціна.

Щодо вартості промислових приміщень, то найвигідніші варіанти ви знайдете на аукціонах електронної системи Прозорро.Продажі. Завдяки високій конкуренції учасники завжди отримують оптимальну ринкову ціну за об’єкти.

Продаж промислових приміщень на електронних майданчиках системи Прозорро.Продажі

Продаж промислових приміщень є одним із найпопулярніших напрямів на аукціонах в електронній торговій системі Prozorro.Sale. Підприємці з усієї України охоче здійснюють торгівлю на офіційних майданчиках Прозорро.Продажі, зокрема на ТОВ “Українська енергетична біржа”. Останні виконують функцію посередника між організатором аукціону та іншими учасниками.

Для здійснення торгівлі на майданчику Української енергетичної біржі необхідно акредитуватися на sale.ueex.com.ua. У разі виникнення проблем з акредитацією, скористайтеся допомогою служби підтримки та зателефонуйте за номером (044) 337-77-65.

Підключайте Email-розсилку та Viber- і Telegram-бот УЕБ, щоб оперативно отримувати інформацію про аукціони.