logo-prozorro акредитований майданчик

Реалізація приміщень під магазин на майданчику sale.ueex.com.ua

Вірний вибір приміщення під магазин, продаж яких на Prozorro.Sale відбувається зручно, ефективно і максимально прозоро, гарантує вашому бізнесу 100%-вий успіх. А це немало, враховуючи поточну ситуацію в нашій країні. Хочете перемістити торгове місце в інше місто чи область, розширити справу чи й взагалі відкрити магазин з нуля? Досвідчені консультанти акредитованого майданчика ТОВ «Українська енергетична біржа» забезпечать вам якісну підтримку на кожному етапі та відкриють кілька професійних секретів, які забезпечать перемогу.

Продаж приміщення під магазин на онлайн-аукціонах Prozorro.Sale

Перше, на що радять звернути увагу фахівці під час вибору приміщення для магазину – напрямок, за яким ви плануєте працювати. Адже від цього напряму залежить площа і технічні характеристики об’єкта. Окремо розташована будівля, частина житлового приміщення чи невеликий торговий павільйон – різні групи товарів вимагають різного розташування майбутньої крамниці.

Як на успіх бізнес-проекту безпосередньо впливає вдалий підбір локації? Наприклад, у достатньо людному місці ви знайдете більше клієнтів – за умови, що значна доля трафіку є вашою цільовою аудиторією. Можливо, у цьому випадку вам навіть не знадобиться вкладати кошти у рекламу – достатньо буде замовити яскраву вивіску та оригінально оформити вітрину.

Крім цього, переглядаючи на Prozorro.Sale торги з продажу приміщення під магазин, варто враховувати наступні параметри:

  • потенціал локації;
  • кількість потенційних конкурентів;
  • орієнтовна кількість покупців;
  • інфраструктура – зручний вхід, зона паркування, наявність поблизу зупинок громадського транспорту.

Звісно, потенціал району напряму впливатиме на обсяги продажів у вашому магазині. Якщо він не достатньо густонаселений, то і потік клієнтів буде відповідним. Загалом, придивляючись до конкретного лоту, варто враховувати радіус доступності. Так, для супермаркету середніх розмірів він складе десь півтора кілометри, які покупці зможуть пройти за 20 хвилин.

Якщо приміщення під магазин, продаж якого здійснюється на електронному майданчику sale.ueex.com.ua, розташоване у спальному районі, не зайвим буде заздалегідь оцінити купівельну спроможність його жителів. Складаючи успішний бізнес-проект, варто ознайомитися з рівнем розвитку інфраструктури, щільністю забудови, розташуванням поблизу критично важливих чи просто популярних будівель і споруд (лікарні, парки, торгові центри).

Продаж приміщень під магазин на

майданчику ТОВ «Українська енергетична біржа»

У цей складний час ми всі докладаємо максимальних зусиль для підтримки вітчизняної економіки. Так, разом з Фондом держмайна ДП «Прозорро.Продажі» скоригувало умови участі в аукціонах з продажу приміщень під магазин, кафе, аптеку, готель, гуртожиток, які до цього перебували у державній або комунальній власності. Нові правила, зокрема, стосуються строків проведення торгів, переліку необхідних документів, оплати обов’язкових грошових внесків (реєстраційного і гарантійного). Скориставшись послугами майданчика ТОВ «УЕБ», ви швидко знайдете потрібні лоти та можете без зайвих перешкод придбати потрібний об’єкт.

Підписавшись на спеціальний Telegram-бот і щоденну E-mail-розсилку, учасники оперативно отримують усю необхідну інформацію, у тому числі і про оголошення нових торгів з продажу приміщення під магазин.