logo-prozorro акредитований майданчик

Реалізація приміщення під магазин у м. Львів на Прозорро.Продажі

В електронній системі Прозоро.Sale аукціони з продажу приміщення під магазин у Львові та інших містах України користуються популярністю навіть під час війни. Адже економіка продовжує працювати, підприємці переміщують бізнес з окупованих або прифронтових регіонів у центральні і західні області. Водночас навіть під час воєнного стану чимало людей наважуються на відкриття власної справи. Тим більше, що для цього з держбюджету виділяються різноманітні дотації і гранти.

Продаж приміщення під магазин у Львові або іншому місті на аукціоні Прозорро.Продажі

Від початку повномасштабного вторгнення вартість нерухомості у Львові, як і багатьох інших містах Західної України, суттєво зросла. Це пов’язано зі значним попитом, адже саме сюди виїхало найбільше українців з територій, що перебувають під постійними обстрілами. Сьогодні придбати приміщення для магазину, кафе або салону краси тут можна по ціні від 500$ за 1 кв. м. В середньому ж їх вартість складає 1000$/м2.

Електронний аукціон з продажу приміщення під магазин у Львові або якомусь іншому регіоні дозволяє приватним підприємцям суттєво економити. Адже вартість лоту тут залежить від результатів нормативної грошової оцінки, а не від примх власника. До того ж, під час війни на торгах Прозоро.Продажі скасовано раунди і ставки на підвищення ціни. Тож переможцем стає учасник, чия початкова ціна виявилася найвищою.

Усі об’єкти, придбати які ви можете через акредитований майданчик sale.ueex.com.ua, діляться на дві великі категорії: окремі споруди і приміщення, які можуть займати кімнату, поверх чи їх частину (як у житловому, так і нежитловому будинку). Перший варіант приваблює покупців своєю незалежністю – вам не потрібно підлаштовуватися під загальні умови і чужий графік роботи, також буде легше знайти місце без конкурентів поблизу. Однак їх вартість значно вища, до того ж, вам доведеться самостійно турбуватися про наявність необхідних побутових і комунікаційних мереж.

Приміщення, розташоване на першому поверсі житлового будинку, підійде для продуктового магазину, аптеки, винної лавки. У цьому випадку основною групою ваших клієнтів стануть його мешканці, яким набагато зручніше купити необхідне поруч з домом, ніж їхати у великий супермаркет.

Купити приміщення під магазин у Львові

на майданчику ТОВ «Українська енергетична біржа»

Пройшовши швидку реєстрацію на офіційному майданчику Української енергетичної біржі, ви отримаєте доступ до десятків торгів з продажу приміщення під магазин у Львові та інших містах України. За допомогою зручної системи фільтрів лоти можна відсортувати за регіоном, площею, назвою/ім’ям замовника, номером, бюджетом і датою проведення аукціону.

На час дії воєнного стану строк подачі пропозицій на торги з продажу приміщення під магазин у Львові чи якомусь іншому місті скорочено до двох днів. Підписавшись на наш Telegram-бот і E-mail-розсилку, ви швидко отримуватимете інформацію про оголошення нових аукціонів.