logo-prozorro акредитований майданчик

Купити приміщення під медичний центр на майданчику sale.ueex.com.ua

Сьогодні продаж приміщення під медичний центр на електронних торгах Прозоро.Продажі дозволяє приватним підприємцям не лише розпочинати власну справу з нуля, а й переміщати вже працюючий бізнес з територій, де ведуться активні бойові дії. Досвідчені фахівці майданчика Української енергетичної біржі допоможуть вам обрати найкращі лоти та перемогти в аукціоні.

Реалізація приміщення під медичний центр в електронній системі Prozorro.Sale

Відкриття приватного медичного центру – нелегке завдання, до виконання якого слід ретельно підготуватися. Перелік послуг, технічне оснащення, внутрішнє оздоблення – далеко не повний список питань, які необхідно владнати. Та навіть найсучасніші методики лікування і кваліфікований медперсонал не гарантують популярність майбутньої клініки, якщо місце її розташування вибране невдало.

Переглядаючи актуальні торги з продажу приміщення під медичний центр, варто віддати перевагу центральним районам міста. Завдяки великому трафіку зросте не лише потік клієнтів, а й впізнаваність бренду. Також потрібно заздалегідь потурбуватися про наявність паркінгу та зупинок громадського транспорту поблизу. Звичайно, придбання нерухомості у престижному районі потребує значних капіталовкладень. Та, обираючи електронну систему Prozorro.Sale, ви отримуєте унікальну можливість купити цікавий об’єкт за ціною, значно нижчою за ринкову.

Згідно з чинним законодавством, медичні кабінети мають відповідати певним вимогам. Наприклад, площа приміщення, у якому здійснюватимуть огляд пацієнтів, повинна бути не меншою 14 кв. м. Мінімальна довжина однієї стіни для офтальмологічного кабінету – 5,8 м. Для стоматології площа приміщення розраховується відповідно до кількості крісел (на одне відводиться до 10 кв. м). Роль грає і потужність електромережі, наявність витяжки, тепло- і водопостачання.

Для облаштування медичного центру використовуються лише нежитлові приміщення, продаж яких здійснюється у тому числі на акредитованому майданчику Української енергетичної біржі. Найкраще обирати перший або другий, у крайньому разі цокольний поверх. Також приватний медичний заклад може розташовуватися у кількох різних будівлях.

Продаж приміщення під медичний центр на майданчику sale.ueex.com.ua

Проведення електронних торгів в системі Prozorro.Sale продовжувалося навіть під час повномасштабного вторгнення. Готуючи учасників, фахівці майданчика Української енергетичної біржі докладають максимальних зусиль для того, щоб підтримувати вітчизняний бізнес у складні часи.

Також з метою якомога сильніше спростити участь підприємців в аукціонах, у тому числі з продажу приміщення під медичний центр, процес подачі заявок було скорочено до двох днів (замість стандартних 30-45 днів). Скористайтеся нашим Telegram-ботом і регулярною E-mail-розсилкою, щоб швидко отримувати сповіщення про нові торги. Подавайте свої цінові пропозиції і перемагайте!