logo-prozorro акредитований майданчик

Купити приміщення під стоматологію

на майданчику sale.ueex.com.ua

Безумовно, надання стоматологічних послуг являється однією з найбільш популярних і прибуткових медичних галузей, тож не дивно, що оголошення про торги з продажу приміщення під стоматологію на Prozorro.Sale користуються популярністю навіть під час війни. Зараз придбати потрібний об’єкт можна за спрощеною процедурою – для цього потрібно зареєструватися на одному з акредитованих майданчиків, наприклад, ТОВ «Українська енергетична біржа».

Продаж приміщення під стоматологію на електронних торгах Прозоро.Продажі

Окрім лікувальних, чималою популярністю серед українців користуються естетичні процедури – відбілювання, протезування, встановлення коронок, брекетів та імплантів. Звісно, спочатку може здатися, що цього вже достатньо для успіху. Однак, крім участі у торгах з продажу приміщення під стоматологію, потрібно вирішити ще купу важливих питань: узгодити перелік послуг і цінову політику, знайти кваліфікований персонал, придбати спеціалізоване обладнання, отримати ліцензію, визначити маркетингову стратегію та дослідити найближчих конкурентів.

Для початку варто провести ретельне дослідження ринку і отримати відповіді на наступні питання:

  • Які стоматологічні послуги користуються найбільшою популярністю?
  • Яка цінова політика дозволить розвивати ваш бізнес?
  • Чим ваша клініка буде відрізнятися від найближчих конкурентів?

Також, обираючи серед виставлених на продаж приміщень під стоматологію найбільш підходящий об’єкт, не зайвим буде провести невелику розвідку, самостійно пересвідчившись, що місце розташування обрано вдало. Обов’язково зверніть увагу на наявність подібних закладів поблизу, трафік, потенційних відвідувачів і сусідів.

Дослідження цільової аудиторії також дозволить визначитися з місцем розташування майбутньої клініки та з’ясувати, які послуги та за якими цінами будуть користуватися найбільшою популярністю. Дізнайтеся, хто найчастіше буває поблизу, кому і коли буде зручно відвідувати стоматологію.

Реалізація приміщення під стоматологію

на офіційному майданчику ТОВ «Українська енергетична біржа»

Навіть під час війни експерти електронного майданчика sale.ueex.com.ua продовжують консультувати учасників аукціонів на Прозорро.Продажі. У тому числі тих, хто цікавиться продажем приміщення під стоматологію. На час дії воєнного стану процедуру участі у торгах було максимально скорочено – зараз стати власником комерційної нерухомості можна усього за кілька днів.

Так, сьогодні на організацію аукціонів з реалізації та здачі в оренду нерухомого майна відводиться усього два дні (замість стандартних 30-45). Ще протягом трьох днів відбувається укладення договору з переможцем. Для його підписання достатньо використати КЕП (кваліфікований електронний підпис).

Підписуйтеся на зручний Telegram-бот і E-mail-розсилку майданчика Української енергетичної біржі, приймайте у торгах з продажу приміщення під стоматологію і перемагайте!