logo-prozorro акредитований майданчик

Приміщення вільного призначення та їх продаж на sale.ueex.com.ua

Цікавитеся продажем приміщення вільного призначення? Провідні фахівці електронного майданчика ТОВ «Українська енергетична біржа» допоможуть обрати найбільш прибуткові лоти та перемогли в чесних, прозорих торгах. Також візьміть до уваги, що на час дії воєнного стану ДП «Прозорро.Продажі» і Фонд держмайна суттєво спростили процедуру участі в аукціонах.

Приміщення вільного призначення і їх продаж на торгах Prozorro.Sale

Часто забудовники або власники вирішують розширити сферу застосування комерційної нерухомості, надаючи їй статус приміщення вільного використання – адже при продажі таким об’єктам набагато легше знайти нового господаря. Тобто ще на етапі зведення йому не відводилася якась конкретна роль – магазину, аптеки, ресторану чи спортзалу. Саме проектування робить подібні споруди універсальними – тобто їх у рівній мірі можна переобладнати і під офіс, і під розважальний центр.

І навпаки, вказуючи у проектній документації цільове призначення об’єкта, забудовник свідомо збільшує кількість санітарних, протипожежних, технічних вимог, яким має відповідати дане приміщення. Тож, наперед зазначаючи його основну функцію як «вільну», власники можуть умовно «законно» обійти тони бюрократії. А у разі продажу або оренди не потрібно буде здійснювати дороговартісне перепланування. Власне кажучи, їх наперед будують з популярним сьогодні відкритим плануванням. У такому разі приміщення вільного призначення, продаж яких здійснюється на майданчику sale.ueex.com.ua, вдасться швидко переобладнати під аптеку, салон краси чи стильний шоу-рум.

Завдяки електронній системі Prozorro.Sale нерухоме майно, що роками перебуває у державній або комунальній власності, швидко знаходить нових інвесторів. До того ж, під час воєнного стану аукціони стали ще доступнішими. Наприклад, строк подачі заявок на участь сьогодні зменшено з 30-45 до 2 днів. Змінилися вимоги до документів, які має надати учасник. Також під час війни потенційні покупці звільняються від реєстраційного внеску, а розмір обов’язкового гарантійного платежу визначається компанією-організатором (але він не може бути меншим за 1% від стартової вартості лоту).

Продаж приміщень вільного призначення на офіційному майданчику

ТОВ «Українська енергетична біржа»

Навіть після повномасштабного вторгнення торги з продажу приміщень вільного призначення на Прозоро.Продажі відбувалися за раніше узгодженим графіком. Так само і електронний майданчик sale.ueex.com.ua продовжує консультувати учасників у звичному режимі – ми робимо все для того, щоб економіка продовжувала працювати, а держбюджет вчасно наповнювався коштами.

Всього кілька простих кроків, щоб зареєструватися – і ви отримуєте доступ до десятків об’єктів нерухомості вільного призначення, купити які сьогодні можна за дуже привабливими цінами. Також користуйтеся нашим Telegram-ботом і E-mail-розсилкою – першими отримуйте сповіщення про публікацію нових торгів.