logo-prozorro акредитований майданчик

Реалізація приміщення під кафе на електронних торгах Prozorro.Sale

Приймаючи участь в аукціонах з продажу приміщень під кафе на Прозорро.Продажі, варто брати до уваги ряд характеристик, які можуть безпосередньо вплинути на прибутковість майбутнього бізнесу. Досвідчені консультанти акредитованого майданчика ТОВ «Українська енергетична біржа» допоможуть обрати найбільш привабливі об’єкти та дадуть кілька дієвих порад щодо того, як сформувати переможну стратегію.

Продаж приміщення під кафе на електронних торгах Prozorro.Sale

Зважаючи на обставини, багато підприємців сьогодні цікавляться продажем приміщень під кафе, магазин або аптеку. Адже чимало компаній задумуються про релокацію діючого бізнесу у більш спокійні центральні і західні області. Чи буде такий заклад успішним та чи зможуть власники швидко повернути вкладені кошти – безпосередньо залежить не лише від розміру інвестицій, а й від технічних характеристик приміщення та його місця розташування.

Беручи участь у торгах з продажу приміщення під кафе або магазин, варто враховувати наступні фактори:

  • у наскільки людному місці воно розташоване?
  • чи буде вхід зручним для відвідувачів?
  • чи є поруч зручний паркінг?
  • чи знаходяться поряд зупинки громадського транспорту?
  • наскільки звідти гарний відкривається вид?

Якщо ці характеристики відсутні – заклад навряд чи стане популярним навіть за наявності дизайнерського декору та цікавого меню. Звісно, це також означає, що не варто спокушатися першою-ліпшою «вигідною» пропозицією. Однак аукціони з продажу приміщень під кафе, участь у яких ви зможете взяти на майданчику ТОВ «Українська енергетична біржа», все ж допоможуть зекономити.

Власне, існує дві концепції, яких дотримуються успішні ресторатори, відкриваючи новий бар, ресторан, кафе або кав’ярню. Ви можете детально пропрацювати ідею майбутнього закладу та, виходячи з неї, шукати найбільш підходяще приміщення. Або ж навпаки, заздалегідь вибрати з кількох варіантів відповідну нерухомість. І працювати над проектом кафе, вже виходячи з її технічних особливостей.

Продаж приміщень під кафе на електронному майданчику sale.ueex.com.ua

Щоб підтримати вітчизняний бізнес під час війни, ДП «Прозорро.Продажі» разом з Фондом держмайна України запровадило спрощену процедуру аукціонів з реалізації комерційної нерухомості, яка перебуває у комунальній або державній власності. Зокрема, нові правила стосуються строку подачі пропозицій, переліку необхідних документів та сплати обов’язкових грошових внесків.

Так, умови оголошення торгів з продажу приміщень під кафе та участі в них зараз є максимально простими, а в екстреній ситуації уся процедура може тривати лише кілька днів. Наприклад, замість стандартних 30-45 днів, на подачу пропозицій зараз відводиться усього дві доби. Ще протягом трьох днів може тривати укладання договору між переможцем аукціону і балансоутримувачем.

Підписавшись на зручний Telegram-бот і E-mail-розсилку майданчика ТОВ «УЕБ», ви швидко отримуватимете сповіщення про нові торги з продажу приміщення для кафе, ресторану, піцерії або суші-бару.