logo-prozorro акредитований майданчик

Аукціони з продажу приміщення під ресторан на Prozorro.Sale

Плануєте відкрити заклад громадського харчування, але не знаєте, де можна вигідно придбати комерційну нерухомість? Рекомендуємо звернути увагу на електронні аукціони в торговій системі Прозорро.Продажі, на яких і здійснюється продаж приміщень під ресторан, кафе та ін.

Саме на торгах Рrozorro.Sale для користувачів доступні найвигідніші варіанти. При цьому аукціони проходять у зручному електронному форматі, що дозволяє здійснювати торгівлю дистанційно. Проходьте акредитацію на майданчику ТОВ «Українська енергетична біржа» та особисто переконайтеся в перевагах е-торгів.

Приміщення під ресторан продаються на майданчику Української енергетичної біржі

Плануючи відкрити ресторан власник має вирішити низку важливих питань. Одним з таких є вибір приміщення. Насправді цей процес є набагато складнішим, ніж може здатися на перший погляд. Про це говорить низка фактів. Зокрема, майже кожен четвертий бізнес (25% від усієї кількості) у сфері харчування закривається саме через неоптимальний вибір нерухомості.

На сьогодні найвигідніші пропозиції з продажу приміщень під ресторани доступні на е-аукціонах в електронній торговій системі Прозорро.Продажі. Обираючи об’єкт на торгах Prozorro.Sale ми рекомендуємо користувачам детально аналізувати наступні його характеристики:

  1. Площа та планування. У приміщенні для ресторану має бути достатньо вільного місця для відвідувачів. Крім цього, об’єкт обов’язково повинен мати відділення для кухні, складу тощо.
  2. Розташування. Цей фактор визначає ваш майбутній прибуток. Ресторан має розташовуватися в досить людному місці, де є постійний потік потенційних клієнтів.
  3. Поверховість. Якщо ви плануєте купувати приміщення під ресторан у багатоповерхівці – орієнтуйтеся на цокольний або перший поверх.
  4. Транспортна доступність. Подбайте про те, щоб обране вами приміщення знаходилося неподалік місця зупинки громадського транспорту. Ідеально, якщо поруч будуть власне місце для паркування.
  5. Наявність комунікацій. Враховуйте, що ваша майбутня справа потребує якісною вентиляційної системи та електромережі.
  6. Ціна.

Щодо останнього фактору, то іноді підприємці не можуть знайти якісний об’єкт за оптимальною вартістю. Саме в таких випадках ми рекомендуємо використовувати е-аукціони з продажу приміщень під ресторан, що здійснюються в електронній торговій системі Прозорро.Продажі. На торгах Prozorro.Sale за ринковими цінами реалізуються об’єкти державної, комунальної та приватної власності. Перейдіть на сайт sale.ueex.com.ua, оберіть розділ «Продаж нерухомості» та за допомогою фільтрів (площа, регіон, ціна тощо) оберіть оптимальне приміщення.

Продаж приміщень під ресторан на аукціонах ЕТС Прозорро.Продажі

Використання електронної торгової системи Прозорро.Продажі надає користувачам низку переваг:

  •       Можливість дистанційної участі в аукціонах;
  •       Швидкість та простота торгів;
  •       Великий вибір доступних лотів;
  •       Ринкові ціни на об’єкти.

Для участі в електронних аукціонах вам потрібно пройти акредитацію на sale.ueex.com.ua. Обрати приміщення під ресторан, продаж яких здійснюється в ЕТС Prozorro.Sale, ви зможете на вищезгаданому сайті в розділі «Продаж нерухомості».

Налаштовуйте Email-розсилку УЕБ та боти в Telegram і Viber, щоб оперативно реагувати на появу нових аукціонів у системі Прозорро.Продажі.