logo-prozorro акредитований майданчик

Продаж приміщень під салон краси на торгах Прозорро.Продажі

Завдяки доступному та повністю прозорому продажу приміщень під салон краси українські підприємці мають чудову нагоду реорганізувати власний бізнес, перемістити його в інше місто/область або й взагалі відкрити прибуткову справу з нуля. У будь-якому випадку почати вирішувати це питання краще заздалегідь.

Продаж приміщення під салон на електронних торгах Prozorro.Sale

Перед тим, як перейти до перегляду аукціонів з продажу приміщень під салон, варто визначитися не тільки з бюджетом, а й з концепцією майбутнього закладу. Не зайвим буде також дослідити потреби своєї цільової аудиторії. Все це дозволить швидше знайти потрібну нерухомість. А скориставшись послугами майданчика ТОВ «Українська енергетична біржа», ви легко придбаєте гідний об’єкт на дуже вигідних умовах.

Серед основних критеріїв, яким має відповідати майбутнє приміщення для салону краси, варто виділити наступні:

  • площа – від неї залежить не лише комфорт клієнтів, а й витрати на ремонт, електрику, опалення і найманих працівників. Тож, виходячи із запланованого бюджету та самого проекту салону краси, можна одразу визначити орієнтовний розмір об’єкта, його поверховість, планування;
  • в ідеалі одразу розглядати приміщення, які мають аналогічне або схоже цільове призначення. Адже переобладнання у салон краси, скажімо, їдальні або аптеки, потребуватиме значно більших капіталовкладень;
  • місце розташування – не менш важливе, ніж кваліфіковані майстри, які втілюватимуть у життя побажання клієнтів. При правильному підході воно забезпечить стабільний потік відвідувачів – навіть без додаткових витрат на рекламну кампанію. До того ж, ви значно швидше повернете витрачені кошти і почнете отримувати прибуток.

Вільний продаж приміщення під салон краси на електронних аукціонах Прозорро.Продажі дозволяє учасникам обирати комерційну нерухомість на будь-який смак і гаманець. Плануєте відкриття бюджетного закладу? Зверніть увагу на об’єкти, розташовані у густонаселених житлових масивах, поруч із зупинками громадського транспорту, стихійними ринками. Мрієте про елітний салон з відповідними розцінками? Зверніть увагу на наявність поруч розкішних торгових і бізнес-центрів та зручної зони паркування, яка перебуває під охороною.

Продаж приміщень під салон краси на офіційному майданчику sale.ueex.com.ua

Навіть під час війни фахівці майданчика ТОВ «Українська енергетична біржа» продовжують готувати учасників торгів на Прозорро.Продажі. Враховуючи складні умови, в яких сьогодні перебувають підприємці, уряд максимально спростив порядок оголошення та участі в аукціонах. Наприклад, в деяких випадках увесь процес продажу приміщення під салон, кафе або магазин може зайняти усього кілька днів.

Скориставшись зручним Telegram-ботом і тематичною E-mail-розсилкою майданчика ТОВ «УЕБ», ви швидко отримуватимете сповіщення про оголошення нових торгів з продажу приміщень під салон краси та іншої нерухомості.