logo-prozorro акредитований майданчик

Приміщення у Запоріжжі продають на майданчику УЕБ

У Запоріжжі комерційні приміщення активно виставляються на продаж через акредитований майданчик системи Prozorro.Sale - ТОВ “Українська енергетична біржа”. Реалізація нежитлової нерухомості на sale.ueex.com.ua здійснюється відповідно до всіх законодавчих вимог.

Приміщення якого призначення у Запоріжжі продаються на аукціонах Prozorro.Sale

На аукціонах електронної торгової системи Prozorro.Sale в Запоріжжі регулярно виставляються на продаж різноманітні приміщення, які відповідають різним потребам та бізнес-ідеям. Платформа пропонує велику кількість пропозицій, які ви можете переглянути на акредитованому майданчику Української енергетичної біржі.

Однією з популярних категорій є комерційні об'єкти. Приміщення під торгівлю можуть стати ідеальним варіантом для відкриття нового бізнесу або розширення вже наявного. А враховуючи рентабельність торговельного бізнесу - цей варіант є найбільш привабливим для інвесторів.

Також на аукціонах продають офісні приміщення. Їх можна використати для розміщення офісів компаній, навчальних центрів тощо.

Придбання приміщень під заклади харчування - ресторани та кафе, які також регулярно виставляються на аукціонах, також є перспективним для старту. Крім того, на аукціонах ви можете інвестувати в складські чи логістичні комплекси. Цей варіант дещо дорожчий, але завдяки високому попиту на товари в Україні - надзвичайно рентабельний.

Непередбачуваність аукціонного процесу додає елемент інтриги та можливості отримати приміщення за вигідними умовами та ринковими цінами. А різноманітність приміщень, які можна придбати на аукціонах Prozorro.Sale в Запоріжжі, розкриває широкі можливості для реалізації різних ідей та планів для вітчизняних підприємців.

Участь в аукціонах з продажу приміщень у Запоріжжі на майданчику УЕБ: використайте всі переваги електронної торгівлі

Придбання приміщень - це база для ведення будь-якої діяльності. Неважливо, у якій саме сфері ви плануєте вести бізнес: офісній, ресторанній чи готельній - для ефективності вашої справи потрібна якісна нерухомість.

Власне з цим питанням вам допоможе майданчик Української енергетичної біржі. Наші пошукові інструменти дозволяють у кілька кліків знаходити потрібні пропозиції.

Наша електронна розсилка та боти у Viber і Telegram – це недооцінені сервіси для інформування учасників про актуальні аукціони. Завдяки цим інструментам ви зможете отримувати оперативну інформацію про нові лоти, що робить процес участі у торгах максимально зручним та доступним.

До речі, аукціони з продажу приміщень у Запоріжжі - це вигідна можливість ще з однієї причини. Ставши власником нерухомості, ви зможете використовувати її різними способами. Її можна облаштувати для ведення власної справи, здавати в оренду та отримувати пасивний щомісячний дохід, або ж взагалі перепродати за більш вигідними умовами.

Тому не втрачайте часу та можливостей - долучайтесь до аукціонів на майданчику sale.ueex.com.ua.