logo-prozorro акредитований майданчик

Приміщення у Миколаєві продають на акредитованому майданчику УЕБ

У Миколаєві, як і в інших населених пунктах країни, продаж приміщень активно здійснюється через електронну торгову систему Prozorro.Sale. Цей крок спрямований на підвищення відкритості та ефективності відчуження державної та комунальної комерційної нерухомості. Згідно з новими правилами, усі процедури реалізації відбуваються через платформу Prozorro.Sale, що забезпечує максимальну конкуренцію та чесність у торгах.

Які приміщення у Миколаєві виставляють на продаж через систему Prozorro.Sale

У Миколаєві приміщення різного призначення регулярно виставляються на продаж через систему Прозорро.Продажі. Знайти об'єкт під власні потреби ви можете на акредитованому майданчику sale.ueex.com.ua.

Торгові приміщення у Миколаєві представлені різними площами та локаціями. На Прозорро.Продажі ви можете знайти як невеликі магазинчики, так і великі торговельні об’єкти. При чому нерухомість доступна в різних районах міста: як на околицях, так і в центрі.

Офісні приміщення в Миколаєві також широко представлені на платформі Prozorro.Sale. Тут доступні офіси на будь-який смак: ви можете підібрати об’єкти, які відповідають вашим потребам щодо площі, розташування тощо.

Складські приміщення в Миколаєві є надзвичайно популярними. Враховуючи важливу транспортну функцію, яку виконує місто, склади завжди будуть важливим елементом міської інфраструктури. На торгах Прозорро.Продажі доступні як невеликі склади, так і величезні складські комплекси.

Виробничі приміщення також є великою частиною ринку нерухомості у Миколаєві. Завдяки промисловому розвитку, у місті широко представлена відповідна нерухомість.

Крім цього, на торгах доступні приміщення для різних комерційних цілей. Це можуть бути готелі, ресторани, кафе або інші об'єкти громадського харчування з різним рівнем обладнання та ремонту.

В цілому, ринок комерційної нерухомості у Миколаєві пропонує безліч можливостей для охочих розвивати бізнес. А система Prozorro.Sale дає можливість швидко знайти оптимальний варіант для будь-яких потреб та бюджету.

Аукціони з продажу приміщень у Миколаєві на майданчику Української енергетичної біржі: найвигідніший інструмент купівлі нерухомості

Вже зараз ви можете долучитися до аукціонів з продажу приміщень у Миколаєві на акредитованому майданчику Української енергетичної біржі. Ці торги надають можливість придбати нерухомість за конкурентними цінами, забезпечуючи вигідні умови для покупців. Аукціони відкриті для всіх зацікавлених осіб, що дозволяє максимально розширити коло потенційних учасників. 

Нагадуємо, що майданчик Української енергетичної біржі надає клієнтам доступ до інструментів, які дозволяють без зайвих зусиль знаходити цікаві пропозиції. Мова про електронну розсилку та спеціальний Telegram-бот. Ці інструменти дозволяють отримувати актуальну інформацію про доступні лоти, а також швидко реагувати на нові пропозиції.