logo-prozorro акредитований майданчик

Приміщення у Новомосковську продають на майданчику УЕБ

У Новомосковську, місті з багатою історією та активним економічним розвитком, з’являється все більше охочих придбати приміщення на аукціонах Прозорро.Продажі. Вагомою перевагою системи Prozorro.Sale для підприємців та інвесторів, які шукають можливості для розвитку бізнесу, є величезний вибір пропозицій. На аукціонах представлена нерухомість під будь-які потреби: торгівлю, логістику, виробництво, готельно-ресторанний бізнес тощо.

Як взяти участь в аукціоні з продажу комерційних приміщень у Новомосковську на Prozorro.Sale

Для участі в торгах з продажу комерційних приміщень у Новомосковську на платформі Prozorro.Sale необхідно виконати кілька нескладних дій. Перш за все, пройдіть процедуру реєстрації на акредитованому майданчику ТОВ “Українська енергетична біржа”. Якщо ви вже є нашим клієнтом - просто авторизуйтеся на sale.ueex.com.ua.

Наступний етап - вибір аукціону. Ви можете використовувати різні інструменти для пошуку потрібного лота. Зробивши вибір - подайте заявку на участь в аукціоні. Для цього вам буде необхідно надати менеджерам майданчика всі необхідні документи та сплатити обов’язкові внески.

Кожен аукціон проходить у чітко встановлений час (вказується в описі лота). Тому будьте уважні, щоб не пропустити початок торгів.

До моменту старту аукціону ми рекомендуємо розробити чітку стратегію. Який ваш бюджет на торги? Чи будете ви витрачати на аукціоні більшу суму коштів, ніж плануєте? Відповіді на ці та інші питання дозволять вам підійти до торгів з чітким розумінням своїх подальших дій.

Під час аукціону будьте готові до конкуренції з іншими учасниками. Ви можете збільшувати свою пропозицію протягом торгів, залежно від стратегії та фінансових можливостей. Якщо ваша ставка стане переможною - саме ви отримаєте право купівлю комерційного приміщення. Після завершення торгів та вирішення всіх формальностей - вам буде потрібно укласти угоду з організатором торгів (продавцем), де будуть вказані особисті зобов’язання кожної зі сторін.

Загалом, участь у аукціоні з продажу комерційних приміщень у Новомосковську чи будь-якому іншому населеному пункті країни на Prozorro.Sale - це процес, що вимагає ретельної підготовки. Однак саме торги на Прозорро.Продажі дозволяють учасникам ринку нерухомості купувати ідеальні об’єкти у різних куточках України та успішно розвивати власний бізнес.

Цікаві пропозиції з продажу приміщень у Новомосковську вам допоможуть знайти пошукові інструменти майданчика УЕБ 

Знайти цікаві пропозиції з продажу приміщень у Новомосковську вам допоможуть пошукові інструменти майданчика sale.ueex.com.ua.

Наша Email-розсилка – це простий та зручний спосіб отримувати інформацію про появу нових пропозицій безпосередньо на вашу пошту. Просто підпишіться на наші оновлення, і ви завжди будете першими отримувати сповіщення зміни на ринку нерухомості в Новомосковську.

Але це ще не все! Наш бот в Telegram готовий надати вам персоналізовану підтримку в пошуку приміщень. Просто підключіть нашого бота у месенджерах і почніть отримувати сповіщення прямо на смартфон!