logo-prozorro акредитований майданчик

Купити приміщення в новобудові на майданчику sale.ueex.com.ua

Представникам бізнесу, яких цікавить продаж приміщень в новобудовах, майданчик Української енергетичної біржі може запропонувати десятки цікавих об’єктів, придбати які ви зможете усього в один клік. Попри війну, ринок нерухомості лишається дуже перспективним. Наприклад, у Києві комерційні приміщення є у 20% нових житлових комплексів. А на зручних онлайн-торгах Прозорро.Продажі ви зможете придбати їх за дуже привабливою ціною.

Продаж приміщень в новобудовах на електронних торгах Prozorro.Sale

Комерційні приміщення в новобудовах, продаж яких відбувається на е-аукціонах Прозоро.Продажі – важлива частина ринку нерухомості. Вони призначені для ведення різноманітної підприємницької діяльності та відіграють значну роль у розвитку вітчизняного бізнес-сектору. Дещо відрізняються від житлових приміщень і споруд, оскільки спроектовані та призначені для проведення ділових нарад, реалізації товарів та надання послуг клієнтам. Давайте розглянемо докладніше, що таке комерційні приміщення, яку роль вони відіграють у сучасному світі та які переваги мають саме ті об’єкти, що розташовані у сучасних новобудовах.

Будь-яке комерційне приміщення представляє собою цілу будівлю або її частину, що призначені для здійснення підприємницької діяльності. Вони можуть використовуватися для різних цілей, включаючи роздрібну торгівлю, ведення ресторанного бізнесу, відкриття офісів, медичних закладів, салонів краси, готелів, облаштування промислового виробництва.

Комерційні приміщення в новобудовах, торги з продажу яких успішно проходять на майданчику УЕБ, мають свої особливості:

  • сучасний дизайн і розвинена інфраструктура – сучасні житлові багатоповерхівки відрізняються цікавим зовнішнім виглядом. До того ж, вони відповідають сучасним стандартам якості та безпеки. Поряд з такими будинками є добре обладнана інфраструктура – парковка, ліфти, система відеонагляду. Це гарантує клієнтам додаткову зручність і комфорт;
  • локація – багато нових будівель мають вигідне розташування, що забезпечує легкий доступ до центральних частин міста, торгових центрів, автомагістралей і громадського транспорту. Це важливо для приваблення нових клієнтів та забезпечення зручності ведення бізнесу;
  • висока енергоефективність – новобудови відповідають сучасним стандартам енергоефективності, що дозволяє знизити витрати на комунальні послуги для орендарів комерційних приміщень.

Придбати приміщення в новобудовах

на електронному майданчику sale.ueex.com.ua

Зовсім не дивно, що торги з продажу приміщень в новобудовах на майданчику Української енергетичної біржі приваблює покупців навіть під час війни. Комерційна нерухомість – це чудовий вибір для потенційних інвесторів, адже з часом такі активи лише зростають у ціні. Особливо це актуально для нових житлових районів, які активно розвиваються.

Для того, щоб взяти участь у зручних і прозорих аукціонах з продажу приміщень в новобудовах, просто зараз реєструйтеся на майданчику УЕБ. Отримуйте актуальні дані про публікацію нових торгів з нашої E-mail-розсилки та чат-ботів у Viber або Telegram.