logo-prozorro акредитований майданчик

Продаж приміщень під торгівлю здійснюється на е-аукціонах

Інвестування в комерційну нерухомість - один із найкращих варіантів для вкладення власних коштів. Купуючи нежитлові приміщення новий власник отримує безліч варіантів для їх використання. По-перше, комерційну нерухомість можна здавати в оренду та отримувати стабільний щомісячний дохід. По-друге, такі активи чудово підійдуть для ведення власної справи. По-третє, нежитлові об’єкти можна реалізувати за більш вигідною ціною.

В умовах воєнного стану найрентабельнішою категорією комерційної нерухомості залишаються торгові приміщення, продаж яких здійснюється на аукціонах ЕТС Prozorro.Sale. Для участі у торгах перейдіть на сайт майданчика Української енергетичної біржі (sale.uеex.com.ua) та пройдіть акредитацію.

Торгове приміщення - вигідний продаж об’єктів на майданчику УЕБ

Комерційна нерухомість - це обов’язковий елемент будь-якого бізнесу. Саме тому правильність вибору нежитлового приміщення є запорукою успіху вашої справи. Як свідчать дані різних досліджень, майже чверть бізнес-проектів припиняються або взагалі закриваються саме через неправильно обраний об’єкт.

Для великої частини підприємців надзвичайно проблемним є вибір між орендою та купівлею комерційної нерухомості. Насправді, правильної відповіді на це питання не існує, адже кожен із варіантів має як переваги, так і недоліки. Говорячи про купівлю приміщення потрібно розуміти, що вона передбачає великі грошові витрати. Попри це, купивши об’єкт, підприємець може більш упевнено будувати плани на майбутнє.

На сьогодні торгові приміщення, продаж яких здійснюється на електронних аукціонах системи Прозорро.Продажі, залишаються найпопулярнішою категорією на відповідному сегменті ринку. Вартість таких об’єктів є різною, адже залежить від низки факторів:

  1. Площа. Саме цей компонент найбільше впливає на вартість нежитлових приміщень.
  2. Цільове призначення. Наприклад, метр квадратний складського та торгового приміщення матимуть різну вартість.
  3. Розташування. Населений пункт та положення в його межах.
  4. Загальний стан приміщення. Ремонт, наявність меблів тощо.

Для купівлі комерційних приміщень ви можете використовувати різні сервіси. Ми ж рекомендуємо користуватися лише перевіреними платформами, як от електронна торгова система Прозорро.Продажі. Модуль Prozorro.Sale забезпечує відкритість торгів та надає можливість учасникам ринку отримати найвигідніші умови.

Продаж торгового приміщення на електронних аукціонах Прозорро.Продажі

Для підприємців, які бажають розпочати чи розширити власну справу у сфері торгівлі - рекомендуємо звернути увагу на аукціони з продажу торгових приміщень, що здійснюються в ЕТС Prozorro.Sale. Учасники торгів на Прозорро.Продажі попередньо проходять акредитацію на одному з офіційних майданчиків, наприклад на ТОВ “Українська енергетична біржа”.

Як швидко знайти потрібний лот в системі Prozorro.Sale? Для цього ви можете підключити Email-розсилку УЕБ, а також налаштувати Viber- та Telegram-бота.