logo-prozorro акредитований майданчик

Продам землю у Львові через е-майданчик ТОВ УЕБ

Протягом останніх кількох років українська економіка переживала бурхливу трансформацію. Пов’язані всі ці зміни в основному з переходом від традиційних до електронних торгів, зокрема з продажу землі у м. Львів та інших населених пунктах України. Тому вже сьогодні ви можете легко реалізувати своє угіддя через онлайн-аукціони в системі Прозорро.Продажі. Реєструйтеся на акредитованому майданчику ТОВ “Українська енергетична біржа” та беріть участь у дійсно прозорих земельних торгах.

Як купити або продати землю у м. Львів за оновленою процедурою

Українська економіка має низку проблем, які гальмують її розвиток. Однією з таких довгий час була відсутність прозорого ринку землі. До 2019 року відкидалися будь-які зміни у вищезгаданій сфері.

Однак протягом останніх кількох років влада почала кардинально змінювати ринок землі. Зокрема було прийнято Закон №552-IX, який скасував мораторій на обіг сільськогосподарських угідь. Також Верховна Рада ухвалила Закон №1444, що дозволяє продаж у Львові та інших містах України земель державної та комунальної власності.

Прийняття вищезгаданих нормативно-правових документів супроводжувалося тотальною критикою від представників різних політичних течій, що піарилися на цій проблемі, та українського суспільства, яке потрапило під вплив спекулятивних висловлювань противників реформи. З усіх сторін лунало безліч думок, одна з яких - про повну монополізацію ринку угідь “своїми” людьми.

Однак чинна влада швидко відреагувала на всі ці закиди та прийняла рішення про проведення торгів з продажу землі у Львові та інших містах України в електронному форматі через спеціальні акредитовані майданчики системи Прозорро.Продажі, одним із яких є ТОВ “Українська енергетична біржа”.

На платформі УЕБ ви знайдете угіддя державної, комунальної та приватної власності. Для купівлі доступні сільськогосподарські землі, ділянки для будівництва або облаштування зони рекреації тощо. Переглянути повний перелік лотів ви можете на майданчику sale.ueex.com.ua.

Пам’ятайте, що вартість угіддя - це сукупний показник, який залежить від низки факторів:

  • розташування, площа та конфігурація ділянки;
  • наявність поруч розвиненої транспортної мережі;
  • цільове призначення (наприклад, сільськогосподарська земля буде дешевшою, ніж угіддя під забудову);
  • співвідношення потенційних витрат та можливих прибутків;
  • стан ділянки (наявність захаращень тощо).

Вигідно продати землю у Львові можна через ТОВ “Українська енергетична біржа”

“Продам землю у Львові та інших населених пунктах України” - надзвичайно популярне оголошення на електронних торгах майданчика ТОВ “Українська енергетична біржа”.  Щоб взяти участь у відкритих аукціонах з реалізації угідь, необхідно зареєструватися на платформі sale.ueex.com.ua та виконати ще кілька простих кроків: обрати цікавий лот, сплатити обов’язкові внески, надати необхідну документацію та зробити свою цінову пропозицію.

Рекомендуємо налаштувати земельні боти УЕБ у Viber і Telegram, щоб отримувати швидкі сповіщення про появу нових торгів. Також підписуйтеся на нашу офіційну сторінку у Facebook та слідкуйте за останніми новинами біржі.