logo-prozorro акредитований майданчик

У Борисполі продаж землі відбувається в онлайн-форматі

Завдяки електронній системі Prozorro.Sale продаж землі в Борисполі та інших містах України став дуже простим процесом. Відтепер кожен інвестор може купити ділянку, не боячись за справедливість кінцевого результату торгів. До того ж для виграшу в аукціоні більше не потрібно використовувати різні тіньові схеми, адже система Прозорро.Продажі автоматично обирає переможця.

Для участі в торгах зареєструйтеся на будь-якому з акредитованих майданчиків Prozorro.Sale. Ми рекомендуємо обрати одну із найнадійніших платформ - ТОВ “Українська енергетична біржа”.

Земля у Борисполі продається через систему Прозорро.Продажі

Значення земельних ресурсів в українській економіці важко переоцінити - вони є основою сільського господарства та низки інших галузей. Однак довгий час розвиток різних сфер народного господарства гальмувався через неможливість продажу аграрних угідь та недосконалість механізмів реалізації ділянок іншого цільового призначення.

Епохальним у цьому значення став 2021 рік - коли було кардинально змінено відносини на ринку з продажу землі в Борисполі та інших містах нашої держави. Перш за все, уряд скасував мораторій на сільськогосподарські угіддя, а вже потім - надав дозвіл на реалізацію ділянок різного цільового призначення та форм власності (крім державних та комунальних аграрних наділів). Останнім рішенням влади було прийняття постанови про адміністратора земельних торгів, яким визначено ДП “Прозорро.Продажі”.

Серед угідь у Борисполі, що виставлені на продаж через Prozorro.Sale, можна зустріти ділянки різного цільового призначення: сільськогосподарського, лісогосподарського, водного, рекреаційного, промислового, оборонного, транспортного та іншого. Загалом же, за різними статистичними даними, найбільшим попитом у цьому місті користуються землі під забудову (як комерційну, так і житлову) та сільськогосподарські наділи.

Особливістю оновленого ринку є те, що реалізація ділянок відбувається у зручному електронному форматі. Все, що потрібно для участі в торгах - ноутбук або комп’ютер та швидкісний інтернет.

Продаж землі в Борисполі через акредитований майданчик ТОВ “Українська енергетична біржа”

Сьогодні на пошук ділянки більше не потрібно витрачати години часу, адже система Прозорро.Продажі - це величезна база даних про всі об’єкти, що виставлені на продаж. Завдяки зручним фільтрам, що представлені на майданчику sale.ueex.com.ua, ви зможете знайти цікаві лоти. Також підписуйтеся на нашу офіційну сторінку в Facebook, щоб отримувати ще більше інформації про майбутні торги.

Одна із фішок нашого майданчика - це чудові земельні боти в Telegram та Viber, налаштувавши які ви зможете отримувати миттєві сповіщення про нові лоти в системі Прозорро.Продажі прямо на свій смартфон. Налаштовуйте їх за різними параметрами, щоб спростити пошук потрібної ділянки.

Продаж землі в Борисполі - це чудова можливість для того, щоб розширити свою справу. Тому реєструйтеся на майданчику ТОВ “Українська енергетична біржа” та долучайтеся до відкритого ринку угідь вже сьогодні.