logo-prozorro акредитований майданчик

Сьогодні продати землю в Харківській області можна онлайн

Протягом останніх п’яти років в українській економіці відбувалися бурхливі зміни, що пов’язані в першу чергу з трансформацією у сфері публічних продажів. Якщо раніше державне, комунальне та приватне майно реалізовувалося через закриті торги, то сьогодні цей процес відбувається завдяки електронній системі Прозорро.Продажі.

Реєструйтеся на майданчику ТОВ “Українська енергетична біржа”, щоб мати змогу вигідно купити або продати землю в Харківській області та інших регіонах України.

Як відбувається продаж землі в Харківській області за оновленою процедурою

Рішення про відкриття ринку угідь різного цільового призначення в електронному форматі набуло чинності минулого року. Однак більша частина українського суспільства скептично, а місцями й негативно зустріла таку ініціативу. Вся справа у відсутності правильної інформаційної політики з боку влади, адже українські громадяни, які потрапили під вплив різних критичних думок, не розуміли всіх переваг, які отримає економіка після відкриття ринку з продажу землі в Харківській області та решті регіонів України. Серед таких позитивних зрушень можна виділити наступні:

  • кожен українець отримав право на законну купівлю або продаж угідь у зручному електронному форматі;
  • повна детінізація сфери реалізації землі;
  • додаткові надходження до державного бюджету з кожної операції “купівлі-продажу” угідь;
  • підвищення ефективності використання землі, адже тепер ділянки будуть купувати ті підприємці, які дійсно зацікавлені в отриманні доходу.

На офіційних електронних торгах для потенційних покупців доступні угіддя різного цільового призначення:

  • сільськогосподарські - окрім державних та комунальних ділянок, які не підлягають продажу;
  • водного фонду;
  • рекреаційні та оздоровчі;
  • для будівництва житлових та громадських об’єктів нерухомості;
  • для обслуговування інфраструктури промисловості, оборони, транспорту, зв’язку та енергетики.

Де знайти найвигідніші пропозиції з продажу землі в Харківській області та інших регіонах України? Зробити це можна на будь-якому електронному майданчику системи Прозорро.Продажі, зокрема ТОВ “Українська енергетична біржа”.

Вигідно продати землю в Харківській області можна через майданчик ТОВ “Українська енергетична біржа”

Працювати з нашою платформою дуже просто. По-перше, ми маємо зручний та простий сайт, який зможе опанувати будь-хто. По-друге, фахівці нашого майданчика створили чудові земельні боти в Telegram та Viber. Після їх налаштування ви будете отримувати миттєві сповіщення про нові торги угіддями в системі Прозорро.Продажі прямо на смартфон. По-третє, наша служба підтримки завжди допоможе вам у розв’язанні будь-яких проблем, що стосуються аукціонів з продажу землі в Харківській області та інших регіонах України. По-четверте, ми маємо офіційну сторінку в Facebook, де регулярно повідомляємо про торги з реалізації різного майна.