logo-prozorro акредитований майданчик

Продати землі в Хмельницькому можна у форматі онлайн

У 2020-2021 роках влада прийняла цілу низку законів та постанов, які нарешті поклали край тридцятирічній проблемі відсутності прозорого ринку угідь в Україні. Відтепер торги, що проходять в електронному форматі, дозволяють кожному охочому підприємцю купити або продати землю в м. Хмельницький та інших містах нашої держави, щоб розпочати або розширити свою справу на справедливому підґрунті.

У Хмельницькому продати землю можна за вигідними умовами

Більшість експертів вважають, що угіддя - один із найстабільніших для інвестування ресурсів. Його неможливо фізично знищити (наприклад, нерухомість може бути зруйнована під час землетрусу або урагану), він має постійне місцеположення та не потребує величезних капіталовкладень. Саме вищезгадані фактори й визначають популярність торгів з продажу землі в Хмельницькому та інших містах України.

Згідно з Законами №552-IX та №1444, реалізація угідь в нашій державі відбувається в онлайн-форматі через спеціальні майданчики, що мають відповідну акредитацію. Однією із таких платформ є ТОВ “Українська енергетична біржа”. На майданчику sale.ueex.com.ua ви можете купити угіддя з наступним цільовим призначенням:

  • сільськогосподарські (тільки приватні, адже державні та комунальні аграрні землі можна лише орендувати);
  • під забудову (житлову або комерційну);
  • водного фонду (прибережні ділянки з гідрологічними об’єктами);
  • рекреаційні (угіддя, які можна використовувати в оздоровчих цілях - лікувальні джерела, санаторії тощо);
  • промисловості, енергетики, зв’язку, транспорту та оборони (передбачають експлуатацію об’єктів вищеназваних сфер).

Слід також зазначити, що електронні земельні торги мають низку відчутних переваг: простота, швидкість, відсутність будь-яких проявів корупції, надійність тощо. Усе це сьогодні дозволяє представникам приватного бізнесу купувати угіддя різних форм власності за справедливими умовами, з дотриманням норм чинного законодавства.

Переваги продажу землі в Хмельницькому через майданчик ТОВ “Українська енергетична біржа”

Система Прозорро.Продажі функціонує вже понад 5 років. За цей час з її допомогою вже проведено 439 тисяч аукціонів, зокрема з продажу землі в Хмельницькому та інших населених пунктах України, які сумарно поповнили бюджети на різних рівнях на понад 60 млрд грн. Однією з найуспішніших платформ системи Prozorro.Sale є ТОВ “Українська енергетична біржа”. Більшість продавців та покупців, які брали участь у торгах на майданчику sale.ueex.com.ua, відзначають низку відчутних переваг нашої біржі:

  • справедливе формування ціни;
  • рівність прав та можливостей кожного учасника;
  • високий рівень конкуренції;
  • широкий вибір лотів;
  • зручний інтерфейс та простота подачі документів.

Стати учасником торгів на ТОВ УЕБ дуже просто з допомогою наших фахівців, які з радістю проінформують вас з питань продажу землі в Хмельницькому та інших містах України. Для консультації зателефонуйте за номером (044) 337-77-65. Також рекомендуємо підключити та налаштувати наші спеціальні земельні боти в Telegram i Viber, щоб швидко отримувати сповіщення про нові торги в системі Prozorro.Sale. А підписка на офіційну сторінку УЕБ у Facebook дозволить вам бути в курсі останніх новин біржі.