logo-prozorro акредитований майданчик

Як продати земельну ділянку в Карпатах через майданчик ТОВ УЕБ

Якщо ви бажаєте започаткувати власну справу, аукціони з продажу землі в Карпатах можуть стати початком перспективного проекту. Готельний комплекс з панорамним видом, ресторан або лазня – туристичний потік не вщухає цілий рік. А про безпеку угоди подбає електронна система Прозорро.Продажі – саме тут ви знайдете десятки лотів з реалізації та оренди земельних ділянок, розташованих у різних куточках України.

Продаж земельних ділянок в Карпатах на онлайн-аукціонах Prozorro.Sale

Восени 2021 р. набрав чинності закон №1444-ІХ, згідно з яким в Україні дозволяється купівля та продаж землі в Карпатах і інших регіонах – не тільки приватної, а й державної або комунальної. Також з 01 липня стартував довгоочікуваний ринок сільськогосподарських угідь, тож сьогодні на торгах Прозорро.Продажі ви знайдете лоти на будь-який смак і гаманець.

Майже всі ділянки, що належать сільським, міським, селищним або окремим територіальним громадам, та розташовані на їх території, законодавчо перебувають у комунальній власності. Це стосується і тих площ, на яких знаходяться комунальні будинки, споруди чи інша нерухомість – незалежно від їх локації. Всі інші угіддя, що не є приватними і не належать місцевим громадам, вважаються державними. Тобто продати землю в Карпатах тепер можуть не лише приватні особи, а й комунальні та державні установи і організації.

Найвища точка України, круті схили та мальовничі краєвиди, містичні легенди і грандіозна культурна спадщина – навряд хоча б хтось лишився байдужим після відвідин карпатських гір. Цей регіон охоплює Закарпатську, частину Львівської, Івано-Франківської та Чернівецьку область. Він має величезний рекреаційний потенціал, також тут є все необхідне для пішого туризму або ведення сільського господарства (розведення кіз, овець, вирощування ягід, виготовлення домашнього сиру).

До того ж, сьогодні продаж землі в Карпатах відбувається прозоро та відкрито для громадськості, без хабарів і відкатів. Завдяки конкурентній боротьбі на комунальні і державні угіддя встановлюються дійсно адекватні, ринкові ціни. Їх більше не розбирають за безцінь «свої» люди. Взяти участь у торгах може будь-хто, а переможця система автоматично обирає за найбільшою ставкою.

Продати землю в Карпатах на електронному майданчику

ТОВ «Українська енергетична біржа»

По своїй суті Prozorro.Sale – лише технічний засіб, який забезпечує правильне проведення електронних торгів. Уся робота з учасниками, що бажають купити або продати землю в Карпатах чи інших регіонах відбувається на акредитованих майданчиках, наприклад, ТОВ УЕБ. Пройшовши процедуру реєстрації, ви отримаєте доступ до усіх аукціонів з реалізації земельних угідь незалежно від їх цільового призначення та форми власності.

Підписуйтеся на щоденну E-mail-розсилку та спеціальні земельні боти платформи sale.ueex.com.ua у Telegram чи Viber, беріть участь у торгах і перемагайте!