logo-prozorro акредитований майданчик

Землю в Ірпені продають на аукціонах системи Прозорро.Продажі

Продаж землі в Ірпені через аукціони системи Прозорро.Продажі набирає обертів та стає все популярнішим інструментом обігу ділянок різного цільового призначення. Prozorro.Sale - інноваційний підхід до реалізації майна та активів, що забезпечує прозорість, ефективність та захист інтересів учасників ринку.

Аукціони на Прозорро.Продажі дозволяють державним та комунальним установам ефективно управляти земельними ресурсами та максимізувати свої доходи від їх продажу. Кожен аукціон має чіткі правила, що забезпечує високий рівень довіри учасників до ринку.

Яку землю продають в Ірпені на електронних торгах Prozorro.Sale

На електронних торгах Prozorro.Sale в Ірпені продають земельні ділянки різного призначення, що відкриває широкі можливості для потенційних покупців. Серед основних категорій землі, які доступні на торгах:

  1. Сільськогосподарські угіддя. На сьогодні саме ця категорія земель найбільше представлена на аукціонах. Переваги купівлі аграрних ділянок полягають у великому виборі, відносній простоті експлуатації та можливості швидкого отримання високого прибутку.
  2. Земля під забудову. Це ділянки, призначені для побудови як житлової, так і комерційної нерухомості. Переваги придбання такої землі залежать від того, як ви плануєте її використовувати: у власних чи бізнес цілях.
  3. Комерційна земля. Сюди можна віднести ділянки, призначені для експлуатації промислових, торгових, транспортних та інших об’єкті. Тобто, це земля, яка використовується для розвитку комерції. Переваги купівлі такої землі очевидні: висока дохідність, швидка окупність, величезний вибір пропозицій на ринку.

Кожна з цих категорій земельних ділянок має свої унікальні переваги, які можуть зацікавити покупців з різними потребами та бізнес-стратегіями. Відповідно, участь у торгах з продажу землі в Ірпені в системі Прозорро.Продажі може бути вигідною для тих, хто шукає можливості для розвитку своєї справи.

Як долучитися до аукціонів з продажу землі в Ірпені на майданчику ТОВ “Українська енергетична біржа”

Долучитися до аукціонів на акредитованому майданчику ТОВ "Українська енергетична біржа" - надзвичайно легко та зручно, адже для цього достатньо виконати кілька нескладних дій:

  1. Реєстрація на sale.ueex.com.ua. Заповніть всі необхідні поля в реєстраційній формі, надаючи точну та повну інформацію. Після реєстрації ви можете авторизуватися (увійти) на майданчик для вибору потрібного аукціону.
  2. Подача заявки на участь у торгах та надання менеджерам усіх необхідних документів.
  3. Сплата обов’язкових внесків: реєстраційного та гарантійного.
  4. Участь в аукціоні.

Для зручності клієнтів майданчик Української енергетичної біржі постійно удосконалює пошукові інструменти, які дозволяють без зайвих зусиль знаходити потрібні пропозиції, зокрема з продажу землі в Ірпені, на Прозорро.Продажі. Серед таких сервісів: електронна розсилка та бот в Telegram. Налаштуйте ці інструменти відповідно до власних потреб, щоб отримувати персоналізовані сповіщення про появу на Prozorro.Sale потрібних вам пропозицій.