logo-prozorro акредитований майданчик

Продати землю в Миколаївській області через е-майданчики

Якщо ви бажаєте створити з нуля або розширити вже наявний бізнес, то рекомендуємо звернути увагу на аукціони з продажу землі в Миколаївській області та інших регіонах України. Ведення сільського господарства, будівництво готельного або житлового комплексу, експлуатація об’єктів промисловості - кожен із цих видів діяльності так чи інакше пов’язаний з угіддями.

Сьогодні реалізація земель різного цільового призначення відбувається у форматі онлайн на електронних майданчиках системи Прозорро.Продажі. Однією з найнадійніших платформ є ТОВ УЕБ, де ви знайдете сотні різних лотів з оренди та продажу земельних ділянок у Миколаївській області або інших куточках України.

Продаж земель у Миколаївській області на онлайн-торгах Прозорро.Продажі

За останні 2 роки владою була прийнята низка законопроектів та постанов, які мають зробити ринок угідь абсолютно прозорим. Згідно з чинними нормативно-правовими документами, продаж землі в Миколаївській області та інших куточках нашої держави здійснюється в електронному форматі. Варто зазначити, що реалізації підлягають угіддя різного цільового призначення:

  • сільськогосподарські - займають найбільшу частку на ринку землі та використовуються для ведення рослинництва, рідше - тваринництва;
  • під забудову - передбачають будівництво об’єктів нерухомості для житлової, комерційної та інших сфер;
  • оздоровчого та рекреаційного призначення - санаторії, лікувальні центри тощо;
  • водного фонду - полягають у використанні та облагородженні прибережних зон;
  • промисловості, транспорту, оборони, енергетики та зв’язку - передбачають експлуатацію об’єктів, що належать до вищеназваних сфер.

Однак довгий час ринок землі в Україні перебував у тіні. Угіддя реалізовувалися з використанням різних махінацій та тіньових схем. Проте ще у 2016 році в Україні з’явився дієвий механізм, який доводить, що функціонування справедливих торгів, зокрема й земельними ділянками, можливе. Вже зараз підприємці можуть купувати державні, комунальні або приватні угіддя не боячись за чесність кінцевого результату аукціонів.

Купити або продати землю в Миколаївській області відтепер можна на платформі ТОВ “Українська енергетична біржа”

Електронні аукціони, що проходять на майданчиках системи Прозорро.Продажі, дозволяють максимально швидко та прибутково реалізовувати майно різної форми власності. Одним з активів, які продаються через Prozorro.Sale, є угіддя. Тільки за останні три місяці на ліцензованих платформах, зокрема ТОВ “Українська енергетична біржа”, оголошено понад 1700 торгів з продажу землі в Миколаївській області та інших куточках України. 

Звертайтеся до фахівців платформи УЕБ, щоб більш детально дізнатися про умови та деталі реалізації угідь різного цільового призначення. Для консультації зателефонуйте за номером (044) 337-77-65. Також нагадуємо, що ТОВ “Українська енергетична біржа” надає повний спектр додаткових послуг:

  • регулярна Email-розсилка;
  • тренінги та лекції;
  • спеціальні земельні боти у Viber та Telegram, які дозволять вам швидко відстежувати появу нових аукціонів у системі Prozorro.Sale.