logo-prozorro акредитований майданчик

Продати землю в Тернополі відтепер можна онлайн

Сьогодні питання продажу землі в Тернополі та інших населених пунктах України є дуже актуальним. Адже більшість видів діяльності (ведення сільського господарства, видобуток корисних копалин, будівництво житлових та комерційних комплексів тощо) прямо чи опосередковано передбачають використання угідь різного цільового призначення.

Іншим актуальним питанням є справедливість, відкритість та прибутковість продажу землі. Дієвий механізм, який забезпечить виконання вищезгаданих вимог в нашій державі вже є - це ДП “Прозорро.Продажі”. Власне Prozorro.Sale виступає єдиною базою даних про всі торги, а от встановленням безпосереднього контакту між продавцем та покупцем займаються спеціальні акредитовані майданчики на зразок ТОВ “Українська енергетична біржа”.

Як відбувається продаж землі в Тернополі на онлайн-аукціонах

Електронні торги створили справжню революцію у сфері публічних продажів в України. Завдяки онлайн-аукціонам можна здати в оренду чи продати землю в Тернополі або будь-якому іншому місті нашої держави в декілька кліків. Це означає, що потенційним продавцям та покупцям більше не потрібно витрачати свій дорогоцінний час на розв’язання непотрібних бюрократичних питань.

Ще однією вагомою перевагою електронних торгів є широкий вибір, адже на продаж виставляються ділянки різного цільового призначення:

  • сільсько- та лісогосподарські;
  • водного фонду;
  • під житлову та комерційну забудову;
  • промисловості, транспорту, енергетики, оборони та зв’язку;
  • рекреаційного та оздоровчого призначення.

Загалом вартість землі на електронних торгах коливається в досить широкому діапазоні. І це не дивно, адже на ціну угідь впливає безліч факторів: регіон, площа, цільове призначення тощо. Однак найвигідніші пропозиції ви завжди зможете знайти на майданчику ТОВ “Українська енергетична біржа”. На електронних торгах вищезгаданої платформи для купівлі доступні угіддя різних форм власності - державні, комунальні та приватні.

Продати землю в Тернополі можна на майданчику ТОВ “Українська енергетична біржа”

Як отримати доступ до найбільшої бази електронних торгів в Україні? Для цього достатньо зареєструватися на майданчику ТОВ “Українська енергетична біржа”. Крім угідь різного цільового призначення, на електронних торгах доступні й інші не менш цінні активи - нерухомість, транспортні засоби, об’єкти спиртової галузі тощо.

Майданчик sale.ueex.com.ua має дуже зручний інтерфейс. Наприклад, завдяки фільтрам можна легко відсортувати лоти за наступними параметрами: площа, бюджет, регіон, замовник тощо.

Нагадуємо, що фахівці майданчика ТОВ УЕБ проконсультують вас з будь-яких запитань щодо продажу землі в Тернополі або будь-якому іншому населеному пункті України. Для консультації зателефонуйте за номером (044) 337-77-65. Також рекомендуємо налаштувати спеціальні боти в Telegram та Viber, адже так ви зможете отримувати швидкі сповіщення про появу нових торгів у системі Прозорро.Продажі прямо на свій смартфон.