logo-prozorro акредитований майданчик

Скільки коштує пай землі у Вінницькій обл. на

майданчику ТОВ УЕБ

Завдяки електронним торгам Prozorro.Sale ви легко можете дізнатися, скільки коштує гектар землі у Вінницькій області чи якомусь іншому регіоні. А також вільно реалізувати власну ділянку за простою та цілком доступною процедурою. До того ж, потенційним інвесторам більше не потрібно збирати тонну паперів чи, тим більше, платити космічні хабарі ненажерливим чиновникам.

Скільки може коштувати гектар землі у Вінницькій області та інших регіонах на аукціонах Прозоро.Продажі?

Скасування довготривалої заборони продажу сільськогосподарських угідь викликало значний резонанс в українському суспільстві. Думки звичайних громадян з цього приводу розділилися, чому немало сприяли численні спекуляції нечесних політиків. Зокрема селян, які володіють більшістю аграрних угідь нашої держави, залякували надто низькою ціною, що дозволить скуповувати цінний ресурс майже за безцінь – як місцевим князькам, так і іноземним «зайдам».

Однак з моменту офіційного запуску ринку вже минуло дев’ять місяців і ми впевнилися, що ніхто не посягає на наші стратегічні активи. Переважна більшість землевласників не поспішає розставатися з майном, що належить їх сім’ям десятиліттями. До того ж, влада передбачила певні обмеження, зокрема, заборонила продавати сільгосп землі іноземцям. Також ви не зможете придбати угіддя, що належать державі. Однак на електронних торгах Прозорро.Продажі їх легко орендувати.

Довготривалий мораторій призвів до зниження вартості земель сільськогосподарського призначення в Україні. Ще до відкриття ринку експерти прогнозували, що на початку ціна 1 га земельних паїв не перевищуватиме 1 000-1 500 $. Скільки ж коштує гектар землі у Вінницькій області? На даний момент його вартість в середньому складає 34 400 грн., що навіть перевищує середній показник по країні – 26 400 грн. Очікується, що поступово ця цифра зросте в рази. Особливо після того, як участь у земельних аукціонах зможуть брати приватні особи.

Скільки коштує пай землі у Вінницькій області на майданчику sale.ueex.com.ua

Завдяки електронним аукціонам Прозорро.Продажі різноманітні державні, приватні і комунальні активи реалізуються не тільки швидко, а й за максимально вигідними цінами. Торги доступні усім бажаючим, які попередньо зареєструвалися на одному зі спеціалізованих майданчиків, наприклад, ТОВ «Українська енергетична біржа». Саме тут ви можете дізнатися, скільки коштує гектар землі у Вінницькій області та інших регіонах України. А також обрати найбільш прибуткові ділянки.

Починаючи з 01 липня 2021 р. на Prozorro.Sale було оголошено 5 500 електронних аукціонів з продажу та оренди землі сільгосппризначення. Початкова вартість усіх ділянок оцінюється у 1,5 млрд. грн., а прибуток, отриманий організаторами, перевищує 400 млн. грн. Хочете дізнатися, скільки коштує пай землі у Вінницькій області? Підписуйтеся на E-mail-розсилку, наші земельні боти у Telegram або Viber та першими дізнавайтеся про оголошення нових торгів.