logo-prozorro акредитований майданчик

Умови оренди приміщень Укртелекому у воєнний стан

Більшість вітчизняних та іноземних компаній, що функціонують на території України, вже відновили свою діяльність. Відповідно на ринку комерційної нерухомості поступово починає зростати попит на нежитлові приміщення.

На сьогодні в Україні представлено безліч сервісів, які допомагають користувачам знаходити об’єкти для тимчасового використання. Ми рекомендуємо лише офіційні платформи, як от електронна торгова система Прозорро.Продажі, що дозволяє без ризиків купувати та орендувати державне, комунальне та приватне майно.

Одним із лідерів Prozorro.Sale є майданчик ТОВ “Українська енергетична біржа”. На УЕБ ви можете купити або орендувати земельні ділянки, вагони, транспортні засоби, нерухомість тощо. Щодо оренди нежитлових приміщень, то в умовах воєнного стану АТ “Укртелеком” є одним із найактивніших гравців на відповідному сегменті. Переглянути повний перелік нерухомих об’єктів компанії, що доступні для тимчасового використання, можна на sale.ueex.com.ua.

Укртелеком надає в оренду приміщення в умовах воєнного стану

Акціонерне товариство “Укртелеком” постійно проводить модернізацію та технічне переоснащення, що зменшує потребу в нежитлових приміщеннях. Завдяки цим процесам компанія поповнює свій надлишковий пакет комерційної нерухомості в середньому на 70 тисяч квадратних метрів щорічно.

Вільні приміщення Укртелеком здає в оренду через електронну торгову систему Прозорро.Продажі. В тимчасове користування компанія надає офісні, торгові, промислові та складські приміщення. Переглянути актуальні лоти ви можете на офіційному сайті майданчика ТОВ “Українська енергетична біржа”.

На балансі Укртелекому перебуває близько 2,8 млн квадратних метрів різних площ. В останні роки компанія активно надає приміщення в оренду через електронну торгову систему Prozorro.Sale. Для прикладу, за підсумками 2020 року Укртелеком оголосив 1500 подібних аукціонів. В умовах воєнного стану АТ “Укртелеком” продовжує здавати в оренду комерційну нерухомість, створюючи для користувачів найвигідніші пропозиції на відповідному сегменті ринку.

За якими умовами можна орендувати приміщення Укртелекому на Прозорро.Продажі

Вітчизняний бізнес починає виходити з шокового стану. Відповідно на ринку нерухомості знову зростає попит на комерційні об’єкти. В умовах воєнного стану оренда приміщення АТ “Укртелеком” є найвигіднішим варіантом на відповідному сегменті. 

На сьогодні кожен охочий може взяти в тимчасове користування об’єкт комерційної нерухомості компанії. Для цього необхідно стати клієнтом будь-якого з акредитованих майданчиків Прозорро.Продажі. Платформа ТОВ “Українська енергетична біржа” є один із лідерів системи Prozorro.Sale. Пройдіть акредитацію на sale.ueex.com.ua, щоб отримати доступ до торгів.

Фахівці УЕБ перебувають у постійному зв’язку з учасниками аукціонів. Тому якщо у вас виникли питання чи пропозиції, що стосуються торгів тим чи іншим майном, зверніться в службу підтримки Української енергетичної біржі за номером (044) 337-77-65.

Також не забувайте налаштовувати Email-розсилку УЕБ та боти в Telegram і Viber, що значно полегшить процес пошуку цікавих лотів.