logo-prozorro акредитований майданчик

Ділянку землі під Києвом вигідно купити на Prozorro.Sale

Земельні торги в системі Prozorro.Sale відкривають нові можливості для громадян України. На Прозорро.Продажі ви можете вигідно купити ділянку землі під Києвом, Дніпром, Львовом чи будь-яким іншим населеним пунктом країни. Для того, щоб позмагатися за найцікавіші пропозиції - реєструйтесь на акредитованому майданчику sale.ueex.com.ua та подавайте заявку на участь в аукціонах.

Вартість землі під Києвом: які фактори впливають на ціну ділянок поблизу столиці

Вартість землі під Києвом є надзвичайно актуальним питанням, оскільки ціни на ділянки в цьому регіоні можуть суттєво відрізнятися в залежності від низки факторів. Ось деякі з основних чинників:

  1. Місцезнаходження. Розташування ділянки є одним із вирішальних факторів у питанні формування її вартості. Земля, що знаходиться ближче до столиці, зазвичай коштують дорожче.
  2. Інфраструктура. Наявність поблизу ділянки необхідних комунікацій, доріг, різних інфраструктурних об'єктів може підвищити її вартість.
  3. Цільове призначення. Від того, яка це земля: сільськогосподарська, промислова, під забудову тощо, залежатиме її вартість.
  4. Розмір ділянки. Тут все просто - зазвичай більша площа землі означає її вищу вартість. Але тут також необхідно враховувати її конфігурацію.
  5. Екологічні фактори. Чистота навколишньої території можуть зробити ділянку привабливою для забудови, підвищуючи її вартість.
  6. Кон'юнктура ринку. При підвищенні попиту на земельні ділянки, їх вартість також зростає.
  7. Демографія та соціокультурні чинники. Демографічний ріст та розвиток інфраструктури можуть підвищити вартість землі.

Ціна на земельні ділянки під Києвом залежить від різних факторів. Перед придбанням варто детально вивчити всі ці аспекти, щоб зробити обгрунтований вибір та знайти оптимальний об'єкт, який забезпечить ваші індивідуальні потреби.

Як дізнатися вартість землі в Києві у 2023 році

Вкотре нагадуємо, що дізнатися вартість ділянок землі в Києві, а також знайти найкращі пропозиції у столиці та інших містах України ви можете на аукціонах Прозорро.Продажі. Для цього рекомендуємо використовувати акредитований майданчик sale.ueex.com.ua, після реєстрації на якому ви отримаєте можливість участі у торгах.

Якщо ви вперше долучаєтесь до аукціонів на Прозорро.Продажі та маєте труднощі на будь-якому етапі - скористайтесь консультацією фахівців УЕБ, зателефонувавши за номером (044) 337-77-65. Персональний менеджер супроводить вас у процесі: від реєстрації на майданчику до підписання угоди з організатором торгів.

Також не забувайте про можливість налаштування надзвичайно зручних сервісів Української енергетичної біржі: електронної розсилки та земельних ботів у Viber і Telegram. Підключіть їх та отримуйте на власний смартфон сповіщення про оголошення в електронній торговій системі Prozorro.Sale нових аукціонів з продажу землі у Києві чи в будь-якому іншому населеному пункті України.