logo-prozorro акредитований майданчик

Продаж готелю «Україна»: велика приватизація

на майданчику УЕБ

18 вересня у системі Прозорро.Продажі відбудеться перший аукціон із великої приватизації, який оголосив Фонд державного майна України. На продаж виставили єдиний майновий комплекс державного підприємства «Готель «Україна». Об’єкт привабливий та перспективний, адже розташований у центрі столиці. Це 14-поверхова будівля на алеї Героїв Небесної Сотні, 4. Загальна площа нерухомості становить близько 22,5 тис. кв. м.

Готель діючий. Він містить 363 номери, має ресторан на 451 кв. м., 4 банкетні зали, 6 конференц-залів, салон краси, сауну, масажний кабінет та стоянку для паркування на 69 автомобілів.

Стартова вартість цього першого лоту великої приватизації - 1 047 637 152 грн.

Майданчик Української енергетичної біржі запрошує до торгів потенційних інвесторів. Адже менеджери маркетплейсу мають багаторічний досвід участі в аукціонах із малої приватизації та успішно і одними із перших у системі підготувалися до великої приватизації.

Тож менеджери майданчика УЕБ нададуть повний супровід у роботі: від моменту реєстрації та подання пропозиції на аукціон, до участі у самих торгах та підписання угоди купівлі.

Нагадаємо, що аукціони із великої приватизації відтепер відбуватимуться на Прозорро.Продажі згідно із Законом України «Про внесення змін до Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» та відповідно до порядку, затвердженого Кабміном 21 лютого 2023 року.