logo-prozorro акредитований майданчик

Як знайти вільну ділянку на ринку землі в Україні

Для того, щоб знайти вільну землю в Україні вам більше не потрібно витрачати багато часу. Сьогодні інформація про всі земельні ділянки, що виставлені на продаж, знаходяться в електронній торговій системі Prozorro.Sale та її акредитованих майданчиках, зокрема на ТОВ “Українська енергетична біржа”.

Земля в Україні: як знайти вільну ділянку на аукціонах Prozorro.Sale

Купівля угідь різного цільового призначення стала надзвичайно доступною та ефективною завдяки інноваційній платформі Prozorro.Sale. Відтепер підприємцям та інвесторам більше не потрібно думати над тим, як знайти вільну землю в Україні, адже для цього достатньо виконати усього кілька кроків:

  1. Реєстрація на акредитованому майданчику sale.ueex.com.ua. Ви повинні створити обліковий запис і заповнити всю необхідну інформацію.
  2. Пошук аукціонів. Після реєстрації на sale.ueex.com.ua ви можете переглянути доступні пропозиції. Використовуйте фільтри для того, щоб відсортувати лоти за потрібними параметрами (регіоном, площею, ціною тощо).
  3. Аналіз аукціонів. Перегляньте інформацію про доступні лоти, зокрема їх опис, фотографії та початкову ціну. Враховуйте розташування, призначення землі та інші важливі деталі. Порівняйте кілька схожих лотів та оберіть той, який найкраще відповідає потребам вашого бізнесу.
  4. Детальний аналіз угіддя. Після того, як ви обрали ділянку - ще раз проаналізуйте всі її характеристики. Визначте, наскільки рентабельною буде її купівля.
  5. Участь у торгах. Якщо ви впевнені у своєму виборі, долучайтеся до аукціону. Розробіть стратегію на торги, встановіть свій максимальний бюджет. Робіть ставки та слідкуйте за ходом аукціону.
  6. Якщо ви стали переможцем аукціону, укладіть угоду з продавцем. Дотримуйтесь всіх необхідних процедур та вимог для оформлення права власності на землю.

З Prozorro.Sale ви маєте можливість знайти та купити вільну земельну ділянку в будь-якому регіоні України з мінімальними ризиками та максимальною доступністю інформації. Використовуйте послуги акредитованого майданчика sale.ueex.com.ua, щоб зробити цей процес ефективнішим.

Як знайти вільну землю в Україні? Земельні аукціони на майданчику Української енергетичної біржі до ваших послуг

Як знайти вільну землю в Україні? Напевно це питання виникало у багатьох підприємців, чия діяльність потребує використання угідь. Сьогодні вам більше не потрібно оглядати десятки різних інтернет-ресурсів у пошуку потрібної пропозиції. Зараз вся необхідна інформація знаходиться на одній платформі - Прозорро.Продажі.

До того ж майданчик Української енергетичної біржі надає клієнтам зручні інструменти, завдяки яким пошук вільних ділянок землі стає надзвичайно простим. Для цього налаштуйте Email-розсилку та спеціальні земельні Viber- і Telegram-бот. Після цього сповіщення про оголошення нових аукціонів з продажу землі автоматично будуть надходити на ваш девайс.