logo-prozorro акредитований майданчик

Земля комерційного призначення продається на електронних торгах

Продаж землі комерційного призначення на електронних торгах - це нова реальність сучасного земельного ринку в Україні. Цифровізація кардинально змінила спосіб торгівлі ділянками різного цільового призначення, підвищивши загальну ефективність, відкритість та мобільність процесу.

Землі комерційного призначення: які ділянки належать до цієї категорії та як їх купити в Україні

Землі комерційного призначення в Україні включають території, призначені для ведення підприємницької діяльності. До цієї категорії належать ділянки для будівництва та експлуатації комерційних і промислових об’єктів. Наприклад, офісних чи торгових центрів, виробничих або складських приміщень тощо.

Процедура купівлі землі комерційного призначення передбачає декілька кроків:

  1. Реєстрація на майданчику sale.ueex.com.ua.
  2. Пошук та вибір землі. На sale.ueex.com.ua ви можете обрати ділянку з урахуванням розташування, площі, призначення та цінових параметрів.
  3. Оцінка вартості. Проаналізуйте ринкову ціну землі у потрібному вам регіонів, що дозволить зробити найвигідніший вибір.
  4. Підготовка документації. Після того, як ви зареєстрували на майданчику УЕБ та вибрали аукціон - подавайте заявку на участь. Для цього вам буде потрібно надати менеджерам Української енергетичної біржі необхідні документи на перевірку. 
  5. Участь у торгах. Кожен аукціон проводиться у чітко встановлений час (вказується в описі лота), у який вам потрібно долучитися до процесу. У ході проведення торгів стежте за ставками конкурентів та реагуйте на них відповідно до розробленої заздалегідь стратегії. 
  6. Укладення угоди. Після перемоги в аукціоні - підпишіть договір з організатором торгів.

Для укладення успішної угоди необхідно детально аналізувати різні лоти та обрати той, що найкраще відповідає потребам вашого бізнесу. За наявності питань щодо земельних торгів - скористайтесь допомогою фахівців Української енергетичної біржі, зателефонувавши за номером (044) 337-77-65.

Орендувати або купити земельну ділянку комерційного призначення на майданчику Української енергетичної біржі

Оренда або купівля землі комерційного призначення на майданчику Української енергетичної біржі є актуальним питанням для багатьох представників бізнесу.

При розгляді цього питання варто врахувати кілька аспектів. Оренда може бути привабливим варіантом для тих, хто хоче швидко розпочати комерційну діяльність без значних витрат на придбання землі. Вона надає можливість тимчасового використання ділянки з правом продовження договору.

З іншого боку, купівля комерційної землі може бути більш вигідною у довгостроковій перспективі, особливо якщо планується стабільна та тривала діяльність. При цьому слід звернути увагу на цінові тенденції та потенційне зростання вартості нерухомості.

Для пошуку цікавих пропозицій рекомендуємо налаштувати Еmail-розсилку та земельні Viber- і Telegram-бот.