logo-prozorro акредитований майданчик

Здам комерційну нерухомість на офіційних онлайн-майданчиках

Зняти комерційну нерухомість в Україні сьогодні може кожен охочий за вигідними цінами. Актуальні лоти доступні на майданчиках системи Прозорро.Продажі. Одним із них є ТОВ «Українська енергетична біржа».

Використовуються комерційні об’єкти для вигідних інвестиційних вкладень. За цією функцією вони не поступаються житловим. Комерційна нерухомість є основою для ведення підприємницької діяльності та індикатором рівня ділової активності суб’єктів бізнесу.

 Здам комерційну нерухомість на вигідних умовах та за прозорою процедурою

Якщо об’єкт не належить до житлового фонду і не експлуатується для постійного проживання людей, то він має право називатися комерційною нерухомістю. Її важливою ознакою є мета використання. Приватні підприємці беруть в оренду приміщення для ведення власного бізнесу та отримання доходу.

Дана процедура передбачає здачу комерційної нерухомості в тимчасове користування за конкретну щомісячну плату. Для орендодавців це є надійним джерелом постійного прибутку, який у разі чого можна завжди продати. Перед орендою приміщень варто обрати вигідну стратегію для себе та розрахувати перспективу. Перевагою ринку нерухомості є його стабільність. Тому ті, хто стають його частиною, можуть значно збільшити свій дохід.

Якщо у вас виникло питання: де можна зняти комерційну нерухомість за ринковими цінами і чесними правилами, то на нього є однозначна відповідь – майданчики системи Прозорро.Продажі. Менеджери ТОВ «Українська енергетична біржа» готові вже зараз задовольнити всі ваші запити і підібрати вам об’єкт у потрібному регіоні і за необхідними параметрами.

Електронні аукціони на Prozorro.Sale є не тільки зручними, а й повністю відкритими для громадськості. Завдяки публічності забезпечується чесність та неупередженість торгів. Ця система долає корупцію в Україні з 2016 року. За цей час вдалося поповнити бюджети різних рівнів на суму в понад 53 млрд. грн.

 Зніму комерційну нерухомість на майданчику ТОВ УЕБ

Зняти комерційну нерухомість різних видів і цільового призначення можливо на офіційному майданчику системи Прозорро.Продажі ТОВ «Українська енергетична біржа». Наші менеджери завжди готові до співпраці з вами. Отримати професійну консультацію ви можете за телефоном (044) 337-77-65. 

Наразі на майданчику sale.ueex.com.ua доступні такі лоти з оренди нерухомості державної і комунальної власності:

  • приміщення офісного призначення в Чернівецькій області (Акціонерне товариство «Укрпошта»);
  • площа під розміщення банкомату у Львові (Акціонерне товариство «Укрпошта»);
  • нежитлове приміщення в міському парку в м. Куп’янськ Харківської області (Управління культури, молоді та спорту Куп’янської міської ради);
  • частина гуртожитку в м. Кривий Ріг (Регіональне відділення ФДМУ) та безліч інших варіантів.

Слідкуйте за цікавими лотами з комерційними приміщеннями за допомогою наших Telegram- і Viber-бота, а також регулярної Email-розсилки. Читайте новини майданчика на сторінці ТОВ УЕБ у Facebook.