logo-prozorro акредитований майданчик

Що таке комерційна нерухомість та її реалізація на онлайн-аукціонах

Комерційна нерухомість відрізняється від звичайної тим, що вона не призначена для постійного проживання людей. До найбільш поширених об’єктів у цій сфері належать наступні: офісні, складські та торгові приміщення, ресторани, кафе та ін.

Придбати або орендувати таке майно ви можете вигідно і на чесних умовах завдяки електронній системі Прозорро.Продажі. Для доступу до актуальних лотів реєструйтеся на майданчику ТОВ «Українська енергетична біржа».

Що таке комерційна нерухомість – особливості її продажу та оренди

Комерційна нерухомість – це різноманітні об’єкти (споруди, ділянки землі, приміщення, будівлі), які використовують для ведення підприємницької діяльності. Її облаштовують під офіси, торгові точки, місця громадського харчування, промислові центри тощо. Використовуючи нерухомість, власники мають певний дохід, ведучи бізнес самостійно або здаючи її в оренду. Інвестуючи в комерційні об’єкти, ви дбаєте про їх поліпшення та перепродаж.

Перебувають приміщення у власності фізичних осіб, приватних і державних підприємств та міжнародних корпорацій, які можуть продавати комерційну нерухомість. Початок існування офісної компанії полягає в оренді або купівлі об’єкта для її розташування. Навіть в умовах онлайн-роботи працівників фірма повинна мати за законом юридичну адресу. Кожна комерційна будівля є чиєюсь власністю.

Успіх вашого бізнесу напряму залежить від вдало вибраного приміщення для ведення підприємницької діяльності. Це стосується і торгівлі, і надання різноманітних послуг, і інших сфер. Якщо ресторан розташований в центральній частині міста, добре обладнаний, то він сам по собі притягує відвідувачів. Такий приклад можна навести і щодо офісів. Якщо компанія поважає себе, вона має відповідно оснащене приміщення для роботи та прийому клієнтів. 

Чи потрібне приміщення тим, хто реалізує товари в онлайн-магазинах? Звісно! Такі підприємці купують або орендують об’єкт для комплектації замовлень, їх видачі та зустрічі з покупцями. Купівля нежитлового приміщення доступна не всім бізнесменам-початківцям. У такому разі комерційну нерухомість можна орендувати, зокрема через систему Прозорро.Продажі.

 Комерційна нерухомість в Україні реалізується на майданчику ТОВ УЕБ

Комерційна нерухомість – що це за об’єкти? Сюди належать як маленькі торгові кіоски, так і масштабні промислові комплекси, які займають кілька гектарів. На майданчику ТОВ «Українська енергетична біржа» ви можете підібрати приміщення на будь-який смак, використовуючи наші фільтри.

Ми забезпечуємо якісний сервіс для своїх клієнтів. Для вирішення ваших проблем та відповідей на питання створена гаряча лінія (044) 337-77-65. Ви можете скористатися Email-розсилкою від майданчика sale.ueex.com.ua та ботами у Viber і Telegram. Це допоможе вам швидко відслідковувати потрібні лоти та отримувати миттєві сповіщення про проведення торгів. Читайте актуальні новини про продаж і оренду нерухомості, а також інших активів на нашій сторінці у Facebook.