logo-prozorro акредитований майданчик

Отримати комерційну нерухомість в оренду на онлайн-аукціонах

Як зробити процедуру оренди комерційної нерухомості чесною та прозорою, а також вдало обрати приміщення для ведення бізнесу? З 2016 року відкрита реалізація державних, приватних та комунальних об’єктів ведеться через електронну систему Прозорро.Продажі. 

Обрати найкращий лот ви зможете, зареєструвавшись на майданчику ТОВ «Українська енергетична біржа». Через нього ви отримаєте доступ до всіх онлайн-аукціонів в Україні. 

Орендувати комерційну нерухомість на вигідних умовах

Кожна солідна компанія має обладнане приміщення для роботи та прийому клієнтів. Навіть у разі онлайн-роботи вам потрібен офіс для зустрічей з відвідувачами та вирішення з ними спірних питань або для комплектації товарів.

Факти говорять про те, що не кожен бізнесмен-початківець здатен придбати будівлю під офіс, ресторан, магазин тощо. Тому часто вони орендують комерційну нерухомість. Цей процес має суттєві плюси:

  • невисокі фінансові затрати;
  • простіша процедура оформлення документів, на відміну від покупки;
  • можливість зміни будівлі та орендодавця в будь-який момент;
  • великий вибір нежитлових приміщень, особливо у великих містах.

Є чимало переваг і в здачі комерційної нерухомості в оренду. Це виступає джерелом відносно стабільного пасивного доходу. Вдалим варіантом вкладу коштів є купівля площ для надання в тимчасове користування. Вони можуть бути промисловими, торговими, офісними тощо. Представники приватного бізнесу постійно потребують приміщення, а отже, їх власники матимуть прибуток.

Клопіткою і енергозатратною роботою є пошук хорошого офісу за всіма параметрами: комунікації, місце розташування, площа, зручності, ціна та ін. Найбільш швидким і надійним способом знайти необхідний об’єкт є електронна система Прозорро.Продажі. Скориставшись її офіційним майданчиком, наприклад, ТОВ «Українська енергетична біржа», вам буде доступний повний перелік вигідних лотів.

 Оренда комерційної нерухомості на майданчику ТОВ УЕБ

До оренди комерційної нерухомості належать такі об’єкти: 

  • приміщення вільного призначення – для сфери обслуговування (кафе, ресторани, готелі) та спортивні комплекси;
  • офіси – окремі будівлі або цілі центри, взяті в оренду однією або кількома компаніями;
  • приміщення під роздрібну торгівлю – магазини, автосалони, аптеки, торгові центри тощо;
  • соціального спрямування – медичні центри, летовища, вокзали;
  • індустріального типу – склади, промислові підприємства і заводи.

Усі ці види ви можете знайти на аукціонах системи Прозорро.Продажі. Для участі в них вам потрібно лише стати клієнтом майданчика ТОВ «Українська енергетична біржа» та сплатити необхідні внески. Ця інноваційна процедура торгів забезпечує прозорий механізм співпраці організаторів і покупців. 

Продаж та оренда комерційної нерухомості на майданчику sale.ueex.com.ua – це перший крок до початку власного бізнесу або розширення своєї справи. Відслідковувати цікаві лоти швидко та зручно допоможуть наші Telegram- та Viber-бот.