logo-prozorro акредитований майданчик

Оренда комерційної нерухомості в Херсоні та інших містах

на майданчику УЕБ

Завдяки аукціонам з оренди комерційної нерухомості в Херсоні або будь-якому іншому місті України, які проходять на майданчиках Prozorro.Sale, інвесторам постійно відкриваються нові можливості для бізнесу. Розташований на півдні нашої держави, обласний центр, у якому раніше проживало 300 тис. жителів, став надійним форпостом на мапі бойових дій Причорноморського регіону. А легендарна стійкість та мужність херсонців вразила весь світ.

Оренда комерційної нерухомості Херсону та інших регіонів

на онлайн-торгах Прозоро.Продажі

Представників бізнесу комерційна нерухомість у м. Херсон, взяти в оренду яку зручно на електронному аукціоні Prozorro.Sale, приваблює в першу чергу унікальним географічним розташуванням. Місто має багату історію та культуру. Півтора десятка вищих навчальних закладів готують кваліфікованих спеціалістів за різними напрямками. Зокрема, у 2022 році Херсонський національний технічний університет та Херсонський державний університет увійшли до переліку ста кращих ВНЗ України.

Херсон знаходиться на правому березі Дніпра, на перетині важливих залізничних і автомобільних шляхів. Відстань до Чорного моря – 155 км. Близькість до Одеси і Миколаєва робить його важливим транспортним хабом. Навіть попри воєнні дії, які відбуваються усього за кілька десятків кілометрів, тут працюють магазини, аптеки, офіси, склади.

Однією з ключових переваг Херсона, завдяки якій електронні торги з оренди комерційної нерухомості тут стабільно приваблюють вітчизняних підприємців, є відкритий доступ до морських портів та інтернаціональних транспортних маршрутів. Це робить його ідеальним місцем для ведення бізнесу в галузі логістики або міжнародної торгівлі. Крім того, місто активно розвивається в сферах інновацій та інформаційних технологій, пропонуючи сучасні офісні простори для IT-компаній і інноваційних стартапів.

Орендувати комерційну нерухомість в Херсоні або іншому місті

на майданчику УЕБ

Комерційна нерухомість, взяти в оренду яку у Херсоні ви можете на акредитованому майданчику sale.ueex.com.ua, включає в себе різні типи об’єктів, призначені для здійснення бізнесу та отримання прибутку. Це можуть бути офісні приміщення, магазини, склади, ресторани, готелі. На нашій платформі ви знайдете різноманітні активи, які мають свої специфічні характеристики та різний ціновий діапазон. Це дозволяє задовольнити потреби різних підприємств – від мобільних кав’ярень до великих промислових виробництв.

Важливою перевагою оренди комерційної нерухомості у Херсоні є доступність високоякісних об’єктів та конкурентні ціни в порівнянні з іншими містами України. Місцева влада також активно підтримує підприємців, що створює сприятливі умови для розвитку бізнесу.

Вигідне стратегічне положення, розвинена інфраструктура та підтримка органів місцевої влади роблять його ідеальним місцем для розвитку вашого підприємства. Незалежно від бізнес-профілю, оренда комерційної нерухомості в Херсоні та інших містах України на майданчику Української енергетичної біржі стане запорукою вашого успіху.

Отримуйте оновлену інформацію про електронні торги з нашої E-mail-розсилки та ботів у Telegram і Viber.