logo-prozorro акредитований майданчик

Комерційна нерухомість у м. Полтава та інших областях

на Прозоро.Продажі

Сьогодні купити комерційну нерухомість в м. Полтава на умовах прозорої та чесної конкуренції прагнуть чимало представників бізнесу. Місто хоч і невелике, однак стрімко розвивається і має великий потенціал для підприємців і інвесторів. Його географічне розташування надзвичайно вигідне. Маючи населення 284 тис. осіб, Полтава з-поміж інших адміністративних центрів вирізняється зручним доступом до ключових транспортних вузлів та багатообіцяючим бізнес-кліматом. Відтак це робить її одним з найпривабливіших міст для купівлі комерційних активів.

Продаж комерційної нерухомості в Полтаві та інших містах

на майданчику Prozorro.Sale

Один із ключових аспектів, що робить Полтаву, купити комерційну нерухомість в якій ви можете на Прозоро.Продажі, привабливою для підприємців та інвесторів – розвинута інфраструктура. У місті побудована розгалужена мережа доріг, є зручний доступ до залізничного транспорту, у перспективі планується відкриття міжнародного аеропорту. Це створює сприятливі умови для логістики та постачання товарів.

Також важливою перевагою Полтави є велика кількість навчальних та наукових закладів. Наявність п’яти державних університетів, один з яких входить до ТОП-50 ВНЗ України (Національний університет «Полтавська політехніка ім. Юрія Кондратюка»), формує значний прошарок кваліфікованих спеціалістів. Це може бути привабливим фактором для компаній, які шукають добре підготовлених співробітників.

Культурна та історична спадщина міста також збільшує інтерес учасників торгів на майданчику УЕБ, які хочуть купити комерційну нерухомість в Полтаві. Вона відома багатою історією та традиціями, що створює привабливі можливості для розвитку туристичного та гастрономічного бізнесу.

Окрім цього, у сфері комерційної нерухомості Полтави є й багато інших цікавих активів: від торгових площ до сучасних офісних центрів. Зростаючий попит на офісні приміщення та інші комерційні об’єкти, особливо в центральних районах міста, створює багатообіцяючі перспективи для підприємців, які прагнуть розширити свою діяльність або ввести нові продукти на ринок.

Купити комерційну нерухомість у Полтаві або іншому регіоні

на майданчику sale.ueex.com.ua

Звернувшись до персонального менеджера майданчика Української енергетичної біржі, ви дізнаєтеся, як найбільш вигідно купити комерційну нерухомість у різних куточках країни, зокрема в Полтаві. Яка привертає увагу підприємців безпечною і зручною локацією, розвиненою інфраструктурою, наявністю великої кількості кваліфікованої робочої сили та іншими можливостями для розвитку цікавих проектів. Сукупно ці фактори роблять місто ідеальним вибором для тих, хто прагне розвивати свій бізнес та інвестувати в майбутнє.


Місто пропонує потенційним інвесторам сприятливі умови для відкриття різноманітних закладів з продажу товарів або надання послуг. На сьогоднішній день воно є одним із найпривабливіших на ринку комерційної нерухомості, купити яку в Полтаві на найбільш вигідних умовах вам допоможуть наша E-mail-розсилка та спеціальні чат-боти у Telegram і Viber.