logo-prozorro акредитований майданчик

В Полтаві купити ліс-кругляк сосни за вигідними цінами можна

на УЕБ

Скориставшись торговою платформою ТОВ «Українська енергетична біржа», ви можете купити кругляк сосни в Полтаві. З 01 липня 2021 року кожен бажаючий може стати учасником публічного біржового аукціону. З цього дня чинності набрали відповідні зміни у законодавстві, що передбачають обов’язкову реалізацію необробленої деревини, заготовленої лісовими господарствами, на ліцензованих товарних біржах.

Чому варто купувати ліс-кругляк у Полтаві на біржі УЕБ

Разом з урядом постійні учасники ринку та провідні фахівці галузі дали хід проекту, відповідно до якого необроблена деревина має продаватися виключно на біржових онлайн-аукціонах. Участь у них може взяти кожен охочий через ліцензовані торгівельні платформи на зразок ТОВ «УЕБ». Такі зміни покликані ліквідувати тіньовий ринок, на який припадає чимала частка лісоматеріалів. Адже лише у 2019 році вона складала 20%.

Раніше купити ліс-кругляк у Полтаві від лісгоспів можна було лише за прямими договорами, і, на жаль, тут не йшлася мова про чесність та неупередженість даної процедури. Фактичні обсяги продажів та дохід компаній приховувався від громадськості, чим користувалося чимало корупціонерів. Занижуючи ціни для окремих покупців, вони отримували солідні хабарі. Наслідком цього стало збагачення чиновників та збитки державних підприємств.

Усі ці негативні явища були усунені завдяки співпраці лісозаготівельних компаній та численних товарних бірж, у тому числі Української енергетичної біржі.

Купуйте ліс-кругляк сосни в м. Полтава на електронних торгах УЕБ

Тепер ви можете здійснювати купівлю кругляка сосни в Полтаві і Полтавській області на абсолютно рівних та об’єктивних умовах. Завдяки тому, що система автоматично визначає переможця, ніхто не може впливати на результат аукціону.

ТОВ «Українська енергетична біржа» має успішний досвід у проведенні аукціонів з продажу необробленої деревини. Сума доходу від нашої платформи у листопаді 2022 року склала більше 542 млн. грн. А загальний прибуток від продажу лісоматеріалів, отриманий протягом першого року повноцінної роботи з ліцензованими біржами, вже перетнув позначку у 1 млрд. грн.

Продам дуб-кругляк у Полтаві за ринковими цінами

Працівники платформи ТОВ “Українська енергетична біржа” завжди готові прийти на допомогу потенційним покупцям, роз’яснити їм роботу електронної торгової системи та підібрати вигідний аукціон. Тому, якщо ви хочете купити чи продати дуб-кругляк в Полтаві або будь-яку іншу деревину, звертайтеся за телефоном (044)35-77-537. Досвідчені менеджери біржі ueex.com.ua дадуть відповідь на будь-яке ваше питання.

Про появу нових лотів вас миттєво сповістить наш Telegram-бот. Підключайте його вже зараз. Дізнаватися нову інформацію про ринок лісоматеріалів ви можете на нашій сторінці у Facebook. А на YouTube-каналі ТОВ «Українська енергетична біржа» ви знайдете інструкції щодо участі в торгах.

Ми щодня вдосконалюємось та покращуємо наш сервіс, щоб вам було комфортно брати участь в аукціонах. Працюйте із досвідченими професіоналами та отримуйте бажаний лот за вигідною ціною.