logo-prozorro акредитований майданчик

Придбати землю в м. Полтава на майданчику sale.ueex.com.ua

Ділянки під житлову і комерційну забудову, для створення невеликого промислового виробництва, приватного саду або городу, ведення фермерського господарства – сьогодні купити землю в Полтаві і Полтавській області може будь-хто. Головне – для цього не потрібно мати зв’язки з місцевими чиновниками чи сплачувати багатотисячні хабарі. Достатньо взяти участь у прозорому електронному аукціоні на Прозорро.Продажі. А допоможе вам у цьому спеціальний майданчик ТОВ Українська енергетична біржа.

Купити земельну ділянку в Полтаві та інших містах України на торгах Prozorro.Sale

У 2021 році в дію вступили одразу два резонансні законопроекти, завдяки яким земельна реформа набрала неймовірної швидкості. Спочатку чинності набрав довгоочікуваний закон, що дозволяє продаж сільськогосподарських угідь. Також уряд ухвалив рішення реалізовувати та здавати в оренду державні і комунальні ділянки через відкриті аукціони Прозоро.Продажі.

До останніх належать усі площі, розташовані на території обласного центру (якщо ці землі не належать державі або приватним особам). Є кілька причин купити землю в Полтаві та її передмістях. Окрім визначного історичного минулого, місто з населенням 300 тис. жителів має ідеальну транспортну розв’язку. Всього за кілька годин їзди потягом або власним автомобілем ви опинитесь у Дніпрі, Харкові чи Києві. Також звідси пролягають прямі маршрути до туристичного Львова та популярних курортів Азовського моря.

П’ять вищих навчальних закладів готують спеціалістів різного профілю – від вчителів і агрономів до лікарів та програмістів. Щороку сюди на навчання приїжджають десятки тисяч студентів з різних міст України, а також із закордону. Чимало з них після навчання лишаються жити і працювати в «духовній столиці України».

Звісно, шаленою популярністю сьогодні тут користуються ділянки під забудову. В залежності від місця розташування, купити землю в Полтаві можна щонайменше за 2 500$ за сотку. Зробити це без посередників та додаткових ризиків вам допоможуть електронні торги Prozorro.Sale.

Купити землю в Полтаві на акредитованому майданчику sale.ueex.com.ua

Завдяки прозорим аукціонам, до участі у яких допускаються усі бажаючі, в Україні нарешті вдасться припинити дерибан найбільш прибуткових ділянок між олігархами та нечесними високопосадовцями. Тепер для того, щоб купити землю в Полтаві, достатньо зареєструватися на спеціалізованому майданчику Української енергетичної біржі та подати цінову пропозицію на обраний лот.

Лише за останні сім місяців у системі Прозорро.Продажі було оголошено 3 500 аукціонів з оренди та продажу земельних ділянок сумарною вартістю більше 1 мільярда гривень. Усього ж завдяки реалізації різноманітних державних і комунальних активів на електронних майданчиках на зразок sale.ueex.com.ua державний та місцеві бюджети поповнилися на 60 млрд. грн.

Підпишіться на щоденну E-mail-розсилку платформи ТОВ "УЕБ", а також спеціальні земельні боти у Telegram і Viber. Швидше обирайте прибуткові лоти та перемагайте в аукціонах!